Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπάτσος Ζερβός Αντώνης

έως 40 ετών
Χαλάνδρι
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Είμαι απόφοιτος Χημικός Μηχανικός από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με Μεταπτυχιακό απο το Πανεπιστήμιο του Τορόντο στον Καναδά και δευτερο Μεταπτυχιακό από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Έχω εμπειρία διδασκαλίας από φοιτητής. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Χημείας σε μαθητές γυμνασίου, λυκείου και πανεπιστημιακού επιπέδου καθώς και μαθήματα Φυσικής έως και Α λυκείου. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Μου αρέσει πολύ η διδασκαλία και πιστεύω πως η γνώση και η επιτυχία είναι κάτι που ολοι μπουρούν να το αποκτήσουν, με έμπνευση στόχους και χαμόγελο.

Η πληροφορία σε κάθε μάθημα είναι πάντα προσβάσιμη για όλους, αρκεί να καταλάβει κανείς το πως ταξινομείται, να την αγαπήσει μέσα από την χρησιμότητα της και να αφήσει τον εαυτό του να πετύχει με μεθοδικότητα και ευχάριστο μάθημα.

Με ευχάριστο τρόπο και σύνδεση της γνώσης με την χρησιμότητα της και την εφαρμογή της, από το μαθημα στην καθημερινή ζωή, η διδασκαλία γίνεται ένα ευχάριστο ταξίδι, που ξυπνάει τα κίνητρα του μαθητή να αφοσιωθεί, να μάθει και να πετύχει.

Επαγγελματική Εμπειρία

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα (Φυσική, Χημεία) εδώ και 15 χρόνια σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Διδάσκω σε ΙΕΚ Χημεία και Φυσική καθώς και μια σειρά μαθημάτων σε σχέση με τη βιομηχανία και την οικονομική επιστήμη.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μικρός υπήρξα ατίθασο παιδί έτσι δεν λάμβανα και τις καλύτερες εκτιμήσεις ώς προς το αν θα τα καταφέρω στο σχολείο. Κάποιοι πολύ μοναδικοί δάσκαλοι μου άνοιξαν τα μάτια στον κόσμο της γνώσης και πέτυχα, έβαλα στόχους και έγινα "διαβαστερός". Μπήκα στο πανεπιστήμιο αποφοίτησα και αγάπησα τη μελέτη και το μάθημα. Με αυτό το μάθημα ζωής αγάπησα το να ανοίγω ορίζοντες σε μαθητές που ψάχνουν να βρούν τα πατήματά τους, για ένα μέλλον με χαμόγελο, όπου το διάβασμα δεν είναι μπελάς, αλλά δρόμος που οδηγεί στον υπέροχο κόσμο της γνώσης και τις επιτυχίες της ζωής.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Θα μιλήσουμε αρχικά για το αντικείμενο στο ενδιαφέρον του στην χρησιμότητα του στη ζωή στις εφαρμογές του. Θα δούμε κάποιο μικρό κλίπ για την Χημεία ή την Φυσική. Μετά θα δούμε περαστικά σε τίτλους δυο τρία στοιχεία από την τρέχουσα ύλη. Τελος θα δούμε καμιά πολύ απλή ασκηση, μαζί, ώστε να δω το πως νιώθει ο μαθητής με αυτό. Έτσι μαζί με την συζήτηση θα πάρω εικόνα άμεσα και θα καλύψουμε την απαραίτητη ύλη.   

Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές