Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καραγκιοζίδης Νίκος

έως 20 ετών 3 έτη διδακτικής εμπειρίας
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια - Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων
ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
Πιστοποίηση - Web Design & Development 2024
2ο ΕΠΑ.Λ Κομοτηνής
Πιστοποίηση - Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής 2022
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Αναλαμβάνω Φοιτητικές Εργασίες Προγραμματισμού & Προετοιμασία Πανελληνίων Python - Από 10 ευρώ!

Έχεις κολλήσει σε κάποια εργασία προγραμματισμού ή προετοιμάζεσαι για τις Πανελλήνιες στο μάθημα του Προγραμματισμού Python και δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις; Μην αγχώνεσαι! Με λένε Νίκο, φοιτητής Ψηφιακών Συστημάτων, και μπορώ να σε βοηθήσω να ολοκληρώσεις τις εργασίες σου γρήγορα και οικονομικά, καθώς και να σε προετοιμάσω αποτελεσματικά για τις εξετάσεις.

Τι μπορώ να αναλάβω:

  • Εργασίες Python
  • Εργασίες C/C++
  • Εργασίες Web Development (HTML, CSS, JavaScript)
  • Προετοιμασία Πανελληνίων για το μάθημα Προγραμματισμού Python (ΕΠΑ.Λ)

💻 Εργασίες ολοκληρωμένα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ξεκινώντας από μόνο 10 ευρώ!

Γιατί εμένα;

  • Κατανοώ πλήρως τις απαιτήσεις των πανεπιστημιακών εργασιών και των Πανελληνίων.
  • Παρέχω γρήγορη και αξιόπιστη βοήθεια, ώστε να είσαι ήρεμος/η.
  • Δουλεύω με προσοχή στη λεπτομέρεια, ώστε να αποφύγουμε… περιττά bugs!

📩 Στείλε μου μήνυμα για περισσότερες πληροφορίες ή για να ξεκινήσουμε άμεσα. Μην αφήνεις τις προθεσμίες και τις εξετάσεις να σε αγχώνουν!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Γιατί να επιλέξεις εμένα για την εργασία προγραμματισμού σου;

  1. Άμεση Παράδοση: Κατανοώ τη σημασία των προθεσμιών στις φοιτητικές εργασίες. Γι' αυτό δεσμεύομαι να ολοκληρώνω την εργασία σου γρήγορα και χωρίς καθυστερήσεις, ώστε να μην έχεις άγχος.
  2. Προσιτές Τιμές: Ξεκινώντας από μόλις 10 ευρώ, προσφέρω επαγγελματική βοήθεια προσαρμοσμένη στον φοιτητικό προϋπολογισμό. Έτσι, μπορείς να λάβεις τη βοήθεια που χρειάζεσαι χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία.
  3. Εμπειρία και Εξειδίκευση: Ως φοιτητής Ψηφιακών Συστημάτων με εξειδίκευση στον προγραμματισμό, έχω την εμπειρία να κατανοήσω πλήρως τις απαιτήσεις των εργασιών και να παρέχω λύσεις που δεν είναι μόνο λειτουργικές, αλλά και τεκμηριωμένες.
  4. Εξατομικευμένη Προσέγγιση: Κάθε εργασία είναι μοναδική. Προσφέρω εξατομικευμένες λύσεις που ταιριάζουν στις συγκεκριμένες απαιτήσεις της δικής σου εργασίας, εξασφαλίζοντας ένα άρτιο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.
  5. Φιλικότητα και Διαθεσιμότητα: Είμαι πάντα διαθέσιμος για να απαντήσω σε ερωτήσεις και να κάνω τις απαραίτητες αλλαγές μέχρι να είσαι 100% ικανοποιημένος/η με το αποτέλεσμα.
  6. Εγγυημένη Κατανόηση: Δεν προσφέρω απλώς μια λύση. Σου εξηγώ τον κώδικα και την προσέγγιση, ώστε να κατανοείς πλήρως την εργασία που παραδίδεται, κάτι που θα σε βοηθήσει να την παρουσιάσεις με αυτοπεποίθηση.
Επαγγελματική Εμπειρία

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας με 2 χρόνια εμπειρίας στις πλατφόρμες Upwork και Fiverr, ειδικευόμενος στη δημιουργία ιστοσελίδων. Έχω συνεργαστεί με πελάτες από διάφορους κλάδους, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες τους, από απλές ιστοσελίδες παρουσίασης μέχρι δυναμικά e-shops.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Σαν σκοπό έχω την ανάπτυξη των γνώσεων των μαθητών μου αλλά και των δικών μου ταυτοχρόνως. Με κάνει πραγματικά πολύ χαρούμενο να διδάσκω κάτι με το οποίο έχω όρεξη να ασχολούμαι και να αναπτύσσομαι.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή
  • Αρχική Συζήτηση: Θα πραγματοποιήσουμε μια συζήτηση μέσω πλατφόρμα της επιλογής σας για να κατανοήσω τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις της εργασίας σου.
  • Συνεχής Υποστήριξη: Θα παρέχω υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπόνησης, ώστε να είσαι ικανοποιημένος/η με το τελικό αποτέλεσμα.
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές