Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Στεριοπουλου Δέσποινα

22 ετών 0 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου

Ονομάζομαι Στεροπούλου Δέσποινα και είμαι 4ετής φοιτήτρια στο τμήμα Μαθηματικών του ΕΚΠΑ καθώς και υπεύθυνη για το οργανωτικό και διοικητικό κομμάτι του φωτογραφικού τομέα του Πολιτιστικού Ομίλου Φοιτητών Πανεπιστημίου Αθηνών.

Βρίσκομαι σε περίοδο αναζήτησης εργασίας και θα χαρώ να συνεργαστούμε.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Θεωρώ πώς είμαι εργατική, οργανωτική και πρακτική αλλά και δημιουργική σε ότι αφορά τη δουλειά μου και τη συνεργασία μου με συναδέλφους και μη. Επιπλέον μου αρέσει η ενασχόληση με τα παιδιά.

Επαγγελματική Εμπειρία

Δεν έχω επαγγελματική εμπειρία στη διδασκαλία μαθηματικών, πέρα από την μερικά μαθήματα σε αδέρφια και ξαδέρφια. Έχω εμπειρία στην επαφή με τα παιδιά, έχω δουλέψει ως βοηθός ομαδάρχη σε κατασκήνωση, αλλά και ως καθηγήτρια φωτογραφίας στον Πολιτιστικό Όμιλο Φοιτητών Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Με πολλές και διαφορετικές ερωτήσεις. Ο κάθε μαθητής είναι διαφορετικός και έχει το δίκο του άριστα. Είδικά στη διδασκαλία των μαθηματικών στόχος της όλης διαδικασίας είναι να ενταθεί το ενδιαφέρον του μαθητή ώστε να μπορέσει να βρει μόνος του το κίνητρο να πάει παρακάτω. Στα μαθηματικά χρειάζεται βαθιά κατανόηση και συχνή επαφή. 

Προσφορές
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές