Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μαργαρίτη Μαρία

25 ετών
Μαθήματα που παραδίδετε
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, 

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά δημοτικού στην Αθήνα, καθως και online. Είμαι δασκάλα δημοτικού και έχω βαθιά αγάπη για την εκπαίδευση και την ανάπτυξη των παιδιών. 

Τα μαθήματα που παραδίδω προσαρμόζονται ατομικά στις ανάγκες και τις ικανότητες κάθε παιδιού, ενισχύοντας την κατανόηση των μαθηματικών, της ελληνικής γλώσσας και άλλων μαθημάτων. Η εμπειρία μου ως δασκάλα δημοτικού σε δημόσιο σχολείο της Αθήνας, καθώς και η προηγούμενη εμπειρία μου στον εκπαιδευτικό τομέα, μου έχει προσφέρει την δυνατότητα να κατανοήσω και να αντιμετωπίσω τις διάφορες εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών. 

Ο στόχος μου είναι να δημιουργήσω ένα φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον, όπου τα παιδιά θα αναπτύξουν τις γνώσεις τους με ενδιαφέρον και ευχαρίστηση. Πιστεύω ότι η εξατομικευμένη προσέγγιση είναι κλειδί για την επιτυχία κάθε μαθητή. 

Αν ενδιαφέρεστε για ιδιαίτερα μαθήματα για το παιδί σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Είμαι εδώ για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. 

Ευχαριστώ πολύ και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας για την εκπαίδευση του παιδιού σας. 

Με εκτίμηση, 

Μαρία Μαργαρίτη

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές