Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τριανταφύλλου Δήμητρα

23 ετών 1 έτη διδακτικής εμπειρίας
Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Ονομάζομαι Τριανταφύλλου Δήμητρα και είμαι πτυχιούχος Μηχανικός Περιβάλλοντος από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Με σκοπό να ακολουθήσω το πάθος μου για τη διδασκαλία και να μεταδώσω τις γνώσεις μου στις επόμενες γενιές, επιδιώκω να αποκτήσω το πτυχίο της ΑΣΠΑΙΤΕ (Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης). Ο απώτερος στόχος μου είναι να διδάξω σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, συνεισφέροντας στην καλλιέργεια και την εκπαίδευση των μαθητών και φοιτητών στον τομέα της μηχανικής και του περιβάλλοντος.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Διαθέτω ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και πλούσια γνώση στις περιβαλλοντικές επιστήμες και τεχνολογίες. Είμαι ενθουσιώδης, με μεγάλη όρεξη για διδασκαλία και έχω αναπτύξει δεξιότητες στην επικοινωνία, την οργάνωση και την παρουσίαση σύνθετων επιστημονικών θεμάτων με κατανοητό και εμπνευστικό τρόπο.

Είμαι αφοσιωμένος στη συνεχή επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη και προσβλέπω να ενταχθώ σε ένα υποστηρικτικό και δημιουργικό εκπαιδευτικό περιβάλλον όπου θα μπορώ να συμβάλλω και να μάθω. Είμαι βέβαιος ότι η αφοσίωση και το πάθος μου για την εκπαίδευση θα αποτελέσουν πολύτιμα στοιχεία για το ίδρυμα ή την εταιρεία που θα με δεχτεί.

Εάν αναζητάτε έναν ενθουσιώδη και αφοσιωμένο μελλοντικό εκπαιδευτικό, θα χαρώ να συζητήσουμε πώς μπορώ να συμβάλω στους στόχους σας και να εξελιχθώ επαγγελματικά μαζί σας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες ή για να κανονίσουμε μία συνέντευξη.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές