Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μαρκαντώνη Σοφία

22 ετών 3 έτη διδακτικής εμπειρίας
Παιδαγωγός Δημοτικής Εκπαίδευσης
Δήμος Θερμαϊκού
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Παιδαγωγός Δημοτικής Εκπαίδευσης 2023
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου

Αναλαμβάνω μαθητές/τρεις για ενισχυτική διδασκαλία και προετοιμασία για τα σχολικά καθήκοντα του δημοτικού και του Γυμνασίου σε όλα τα μαθήματα. Τα μαθήματα γίνονται στον χώρο μου. Δήμος Θερμαϊκού Θεσσαλονίκη ,πληροφορίες μέσω της φόρμας του σάιτ .  τηλ

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είμαι πολύ προσιτή στα παιδιά, κατέχω πολύ έτοιμο εκπαιδευτικό υλικό, χρησιμοποιώ ηλεκτρονικό υπολογιστή για πιο παραστατικό μάθημα όταν το κρίνω απαραίτητο, είμαι πολύ φιλική με διάθεση να βοηθήσω. Ακόμη, είμαι πολύ οργανωμένη και διαθέσιμη για απορίες εκτός μαθήματος εάν προκύψουν. Έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια σχετικά με την εκπαιδευτική ψυχολογία, τη διαπολιτισμική εκπαίδευση, τη διαχείριση άγχους, τις προσωπικές δεξιότητες, τη πληροφορική, τις επιπτώσεις της τεχνολογίας στην εκπαίδευση και τη δημιουργική απασχόληση παιδιών. Τέλος, διανύω την μεταπτυχιακή μου εκπαίδευση στο κομμάτι της εκπαιδευτικής ψυχολογίας.

Επαγγελματική Εμπειρία

Προετοιμασία μαθητών και μαθητριών για τα καθημερινά τους σχολικά καθήκοντα, κάλυψη κενών, προετοιμασία για τεστ, διαγωνίσματα, προαγωγικές εξετάσεις σε δημοτικό και γυμνάσιο αντίστοιχα. Έχω εμπειρία και με παιδιά με αυτιστικό φάσμα και ΔΕΠΥ.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Από την παιδική μου ηλικία ήμουν άριστη μαθήτρια και μου άρεσε να βοηθάω τους γύρω μου με τα σχολικά μαθήματα. Όσοι είχαν απορίες πάντα έρχονταν σε εμένα, διότι ισχυρίζονταν ότι είμαι πολύ μεταδοτική. Μεγαλώνοντας η κλίση αυτή εξελίχθηκε ακόμη περισσότερο και έφτασα στο σημείο να θέλω να το ακολουθήσω και επαγγελματικά αυτό. Με ικανοποιεί αφανταστα όταν βλέπω πως ένας μαθητής μου βελτιώνεται χάρη σε εμένα ή θυμάται τα κόλπα που του δείχνω. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ξεκινώντας τα μαθήματα, κάνω μια επανάληψη της ύλης από προηγούμενες τάξης για να δω τι ακριβώς ανάγκες έχει ο μαθητής μου. Φυσικά, δεν μπορούν να γίνουν γνωστά μέσα σε ένα μόνο μάθημα. Καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς κάνω αξιολογήσεις και βλέπω ακριβώς με τι χρειάζεται να ασχοληθούμε περισσότερο.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές