Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παπανικόλα Μαρία Νεφέλη

28 ετών 3 έτη διδακτικής εμπειρίας
Τμήμα Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας
Τενερίφη
Πτυχία
Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών
Πτυχίο - Τμήμα Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας 2022 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Φοιτητές

☀️Θερινά Μαθήματα Ισπανικών μέσω Skype με Πιστοποιημένη Καθηγήτρια. Ως μόνιμη κάτοικος Τενερίφης, έχω καθημερινή επαφή με την ισπανική γλώσσα. Είτε είστε αρχάριος που θέλει να ξεκινήσει το ταξίδι του στην ισπανική γλώσσα, είτε έχετε ήδη εμπειρία και θέλετε να βελτιώσετε τις γλωσσικές σας δεξιότητες, είμαι εδώ για να σας βοηθήσω.

Επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα θερινά μαθήματα. Ανυπομονώ να σας βοηθήσω στο ταξίδι σας στην ισπανική γλώσσα και κουλτούρα όπως πραγματικά είναι. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

🔵 Πλούσιο Εκπαιδευτικό υλικό καθώς αφιερώνω αρκετό χρόνο στην προετοιμασία των μαθημάτων, επιδιώκοντας να τα κάνω ευχάριστα και δημιουργικά για τον μαθητή. Συνήθως, ενσωματώνω το δικό μου διαδραστικό υλικό στη μέθοδο εκμάθησης, προσθέτοντας μια προσωπική πινελιά.

⚫️Έχω καθημερινή επαφή με τη γλώσσα και έχω αποκτήσει χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση. Εκτός από την πανεπιστημιακή μου εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, έχω επίσης σπουδάσει ενα εξάμηνο στο τμήμα μετάφρασης της Γρανάδας και παράλληλα συνεχίζω τις σπουδές μου στην Ισπανία.

🔵Επιλέξτε έναν δάσκαλο ισπανικών που δεν κατανοεί απλώς τη γλώσσα, αλλά ζει και γνωρίζει τον πολιτισμό γύρω απο αυτή . Η μοναδική και δημιουργική μου προσέγγιση στη διδασκαλία, σε συνδυασμό με την ακαδημαϊκή μου εκπαίδευση και την πρακτική εμπειρία, με καθιστούν ιδανική επιλογή για την εκμάθηση των ισπανικών σας.

Επαγγελματική Εμπειρία

👉🏼Μετά από σχεδόν 3 χρόνια ενεργούς απασχόλησης στη διδασκαλία της Ισπανικής γλώσσας, έχω αποκτήσει μια βαθιά κατανόηση και κάποια εμπειρία στον τομέα. Έχω εργαστεί τόσο σε ομαδικά οσο και ολιγομελή τμήματα, διδάσκοντας μαθητές σε μια ποικιλία ηλικιών. Η αγάπη για την Ισπανική γλώσσα και πολιτισμό είναι παρούσα σε κάθε μάθημα, δημιουργώντας ένα περιβάλλον μάθησης που είναι ταυτόχρονα ευχάριστο και παραγωγικό.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία επειδή αγαπώ να μοιράζομαι τις γνώσεις μου και να βλέπω τους μαθητές μου να εξελίσσονται και να μαθαίνουν. Η δυνατότητα να συμβάλλω στην εκπαιδευτική διαδρομή ενός ατόμου είναι πολύ επιβραβευτική. 🌱Στόχος μου είναι να κατανοήσω σε βάθος τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των μαθητών μου, προσαρμόζοντας τη διδασκαλία μου στον καθένα ξεχωριστά. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

👉🏼Ξεκινάω με την παρατήρηση και την ακρόαση, προσπαθώντας να κατανοήσω τον τρόπο σκέψης τους και τις προτιμήσεις τους στη μάθηση. Επιπλέον, διεξάγω συνεχείς αξιολογήσεις για να παρακολουθώ την πρόοδό τους και να προσαρμόζω τη διδασκαλία μου ανάλογα. Τέλος, δημιουργώ ένα χαλαρό περιβάλλον όπου οι μαθητές μπορούν να εκφράσουν τις ανησυχίες, τους στοχους τους ή τυχών απορίες που μπορεί να προκύψουν.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

2 Κριτικές

Με την Νεφέλη συνεργαζόμαστε εδώ και 7 μήνες και την προτείνω ανεπιφύλακτα. Έχει πολυ καλή μεταδοτικότητα ,είναι υπομονετική και ως φυσική ομιλήτρια έχει πολύ καλή γνώση της γλώσσας. Με έχει βοηθήσει να καταλάβω κάποιους κανόνες που πριν νόμιζα ότι δεν θα τους κατανοήσω ποτέ μου. Μιλάει και γνωρίζει απτεστα την ελληνική γλώσσα με αποτέλεσμα να διευκολύνει κατά πολύ την εκμάθηση της άγνωστης γλώσσας.

Αυγουστοπουλος Παναγιώτης

Με την Νεφέλη συνεργαζόμαστε εδώ και 7 μήνες και την προτείνω ανεπιφύλακτα. Έχει πολυ καλή μεταδοτικότητα ,είναι υπομονετική και ως φυσική ομιλήτρια έχει πολύ καλή γνώση της γλώσσας. Με έχει βοηθήσει να καταλάβω κάποιους κανόνες που πριν νόμιζα ότι δεν θα τους κατανοήσω ποτέ μου. Καταληκτικά, μιλάει και γνωρίζει απτεστα την ελληνική γλώσσα με αποτέλεσμα να διευκολύνει κατά πολύ την εκμάθηση της άγνωστης γλώσσας.

Παναγιώτης Αυγουστοπουλος