Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Bellisario Veronica

43 ετών 20 έτη διδακτικής εμπειρίας
ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΙΤΑΛΙΚΩΝ
Πτυχία
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Πτυχίο - ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Επαληθευμένο
ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ
Πτυχίο - ΙΤΑΛΙΚΩΝ Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Eίμαι απόφοιτη Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού του ΕΑΠ και περίπου 20 χρόνια διδάσκω Ισπανικά σε παιδιά και εφήβους, είτε επιθυμούν να μάθουν τη γλώσσα ως χόμπυ είτε να πιστοποιηθούν στα ανώτερα επίπεδα. Παραδίδω μαθήματα δια ζώσης αλλά και διαδικτυακά μέσα από τις πλατφόρμες του (Skype, Webex). Έχω υιοθετήσει ένα μοντέλο μαθητοκεντρικής διδασκαλίας και προσαρμόζω κάθε φορά το μάθημα στις ανάγκες του μαθητή. Δίνω έμφαση στην προφορική εξάσκηση της γλώσσας, ώστε ο μαθητής να αποκτά ευχέρεια και αυτοπεποίθηση. Προετοιμάζω υπεύθυνα τους μαθητές μου για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις DELE και ΚΠΓ. Ως λάτρης των ξένων γλωσσών παραδίδω και ιδιαίτερα μαθήματα ιταλικών (που είναι η μητρική μου γλώσσα) και αγγλικών, καθότι έχω επάρκεια και άδεια διδασκαλίας. Mε συναρπάζει πολύ το ταξίδι της διδασκαλίας, καθότι μπορώ να μεταφέρω τις γνώσεις μου στα παιδιά και στους ενήλικες. Επίσης, με χαρακτηρίζει η υπομονή, η μεθοδικότητα καθώς και ο ζήλος που διαθέτω στη δουλειά μου.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ξεχωρίζω από τους υπόλοιπους για διάφορους λόγους που σχετίζονται με την εμπειρία μου, τη μέθοδο και την προετοιμασία μου. Η μέθοδος διδασκαλίας μου προσαρμόζεται στις ανάγκες και τους στόχους κάθε μαθητή. Αναγνωρίζω τις αδυναμίες και τις δυνάμεις τους και δημιουργώ ένα πλάνο διδασκαλίας που τους βοηθά να επιτύχουν τους στόχους τους.Παρέχω συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση στους μαθητές μου, ακόμα και εκτός των ωρών διδασκαλίας. Είμαι διαθέσιμη για ερωτήσεις και επιλύσεις αποριών, ώστε οι μαθητές να αισθάνονται πάντα υποστηριγμένοι.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία και στην υποστήριξη μαθητών σε διάφορα επίπεδα. Αυτή η εμπειρία μου επιτρέπει να κατανοώ καλύτερα τις ανάγκες των μαθητών και να τους καθοδηγώ αποτελεσματικά.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η επιλογή της διδασκαλίας ως επαγγελματική πορεία ήταν αποτέλεσμα συνδυασμού προσωπικών κινήτρων και φιλοδοξιών που εστιάζουν στη συμβολή μου στην εκπαίδευση και στην ανάπτυξη των νέων ανθρώπων. Η διδασκαλία μου επιτρέπει να διαδραματίσω ένα σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του μέλλοντος των μαθητών μου. Η ικανοποίηση του να βλέπω τους μαθητές να αναπτύσσονται, να αποκτούν αυτοπεποίθηση και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους είναι ανεκτίμητη. Η διδασκαλία είναι ένα επάγγελμα που προσφέρει συνεχή πρόκληση και ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη. Με αναγκάζει να παραμένω δημιουργικός, να προσαρμόζομαι στις νέες τεχνολογίες και μεθόδους και να μαθαίνω διαρκώς. Θέλω να ενθαρρύνω τους μαθητές να αναπτύξουν κριτική σκέψη και αναλυτικές δεξιότητες, που είναι απαραίτητες για να αντιμετωπίζουν με επιτυχία τα προβλήματα της καθημερινής ζωής και της εργασίας τους.Στόχος μου είναι να ενισχύσω την αυτοπεποίθηση των μαθητών μου, ώστε να πιστεύουν στον εαυτό τους και τις δυνατότητές τους. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Πραγματοποιώ διαγνωστικά τεστ στην αρχή της εκπαιδευτικής διαδικασίας για να αξιολογώ τις γνώσεις και τις δεξιότητες του μαθητή. Επίση,ς παρακολουθώ την πρόοδο του μαθητή κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και σημειώνω περιοχές που δείχνει ενδιαφέρον ή δυσκολία και προσπαθώ να προσαρμόσω το στυλ διδασκαλίας μου στις μαθησιακές προτιμήσεις του μαθητή, είτε πρόκειται για οπτική, ακουστική ή κιναισθητική μάθηση. 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές