Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χατζόπουλος Αναστάσιος

25 ετών 2 έτη διδακτικής εμπειρίας
Νομική
Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Νομική 2023 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου όλων των τάξεων από έμπειρο καθηγητή. Προσφέρεται άρτιο εκπαιδευτικό υλικό, συνοδευόμενο από προσωπικές μου σημειώσεις. 

Μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία, Αρχαία Ελληνικά, Λατινικά.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

1)Παραδίδω εξατομικευμένα μαθήματα και έτσι μπορώ να εστιάσω ευκολότερα και αποτελεσματικότερα στις εκπαιδευτικές ανάγκες και δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κάθε μαθητής.

2)Παρέχω πλούσιο κι άρτιο εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο ικανοποιεί πλήρως τη σχολική ύλη και την ύλη των πανελλαδικών εξετάσεων.

3)Στο πλαίσιο των μαθημάτων γίνεται συχνή επανάληψη επί της διδαχθείσας ύλης για την αποτελεσματικότερη εμπέδωσή της.

4) Τεστ και διαγωνίσματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Από όταν ξεκίνησα να εργάζομαι ως καθηγητής φιλολογικών μαθημάτων μέχρι και σήμερα, έχω συνεργαστεί με μαθητές τρίτης λυκείου, τους οποίους και έχω προετοιμάσει για τις πανελλαδικές εξετάσεις στα μαθήματα των αρχαίων ελληνικών, των λατινικών, της έκθεσης και της λογοτεχνίας. Παράλληλα, έχω συνεργαστεί με μαθητές γυμνασίου, παρέχοντάς τους καθημερινή μελέτη με στόχο την κάλυψη των κενών τους. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Έπελεξα τη διδασκαλία, επειδή μου αρέσει να συναναστρέφομαι και να αλληλεπιδρώ με διάφορους μαθητές. Αγαπώ το αντικείμενο της διδασκαλίας μου και επιθυμώ να βοηθήσω όποιον με προτιμήσει, να καλύψει ενδεχόμενα κενά, να βελτιώσει τις επιδόσεις του και να πετύχει τους στόχους του, όσον αφορά την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι εκπαιδευτικές ανάγκες του εκάστοτε μαθητή γίνονται αντιληπτές από τα πρώτα κιόλας μαθήματα, κατά τη διεξαγωγή των οποίων κάνουμε επαναλήψεις στην ύλη προηγούμενων τάξεων. Ειδικότερα, στην τρίτη λυκείου, που αποτελεί την πιο κρίσιμη τάξη στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, εφόσον διαπιστώσω ύπαρξη κενών από προηγούμενες τάξεις, σπεύδω στην κάλυψή τους με συστηματικές επαναλήψεις και πληθώρα ασκήσεων.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Κάναμε μαζί το μάθημα της έκθεσης γενικής παιδείας για την προετοιμασία μου επί των πανελλαδικών εξετάσεων του ΕΠΑΛ. Ο συγκεκριμένος καθηγητής με βοήθησε να καλύψω πολλά κενά που είχα. Είναι μεθοδικός και έχει τη μεταδοτικότητα που ψάχνει ο μαθητής για να μπορέσει να κατανοήσει επαρκώς τη διδακτέα ύλη.

Αλεξανδροπουλου Αθηνά