Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αλεξίου-Ειρήνα-Βαλεντίνα

32 ετών 12 έτη διδακτικής εμπειρίας
Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας
Ειδικής Αγωγής και εκπαίδευσης
Πτυχία
Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας 2014 Επαληθευμένο
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Master - Ειδικής Αγωγής και εκπαίδευσης 2023 Επαληθευμένο
Πανεπιστήμιο Αιγαιου
Σεμινάριο - Σχολική Ψυχολογια 2023 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές
Επαγγελματίες

Καθηγήτρια Αγγλικών με πολυετή πείρα σε κέντρα ξένων γλωσσών και ξενόγλωσσα σχολεία παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών σε παιδιά και ενήλικες όλων των επιπέδων! Υπάρχει μεγάλη πείρα διδασκαλίας σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες και ιδιαιτερότητες! 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η επιλογή ενός καθηγητή δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση! Αυτό που θα με  ξεχώριζε ως επαγγελματία είναι ότι  πάντα προσαρμόζω το μάθημα στις δυνατότητες, τις επιθυμίες του μαθητή και την τεχνολογία που προχωρά με ασύλληπτα γρήγορους ρυθμούς! Προσπαθώ βασισμένη πάντα στα ενδιαφέροντα του κάθε μαθητή να κάνω το μάθημα τόσο ευχάριστο όσο ναι ενδιαφέρον! Συνδυάζω τη λογοτεχνία και την παρουσίαση ted talks και προσαρμόζω τη δουλειά για το σπίτι πάνω σε αυτά εφόσον τα βρίσκει ενδιαφέροντα και ο μαθητής! Πάντα αφήνω χρόνο για παιχνίδι στο τέλος του μαθήματος ειδικά στις πιο μικρές ηλικίες και διαθέτω πλούσιο υλικό το οποίο χρειάστηκαν πολλά χρόνια δουλειάς και αγάπης για να συλλέξω! 

Επαγγελματική Εμπειρία

Ως κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών πάνω στην Ειδική Αγωγή καθώς και Πτυχιούχος την Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών έχω δουλέψει από φοιτήτρια ακόμη σε εξελιγμένα κέντρα ξένων γλωσσών καθώς και φημισμένα ιδιωτικά σχολεία σε πολλες περιοχες της Αθήνας και κατά περιόδους της επαρχίας! Τα τελευταία χρόνια συνεργάζομαι με αρκετές online πλατφόρμες με αποτέλεσμα να διαθέτω πολυετή εμπειρία σε διαδικτυακά ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές όλων των ηλικιών και επιπέδων! Η 100% επιτυχία όλων των μαθητών μου σε εξετάσεις για ξενόγλωσσα πτυχία αναδεικνύει από μόνη της την ποιότητα των μαθημάτων! Εκτός από προετοιμασία για ξενόγλωσσα πτυχία έχω ασχοληθεί αρκετά και με ενήλικες που εργάζονται στον τομέα του τουρισμού καθως επίσης και μαθητές που απλά θέλουν να κρατούν τη γνώση των αγγλικών τους σε καλό επίπεδο χωρίς να ενδιαφέρονται για κάποια πιστοποίηση! Τα μαθήματα μου εφόσον το επιθυμούν οι μαθητές συνδυάζουν και λογοτεχνία αλλά και οπτικοακουστικό υλικό που βοηθά αναμφισβήτητα στην καλύτερη εκμάθηση της γλώσσας! Τέλος έχω συνεργαστεί αρκετές φορές με μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες και ιδιαιτερότητες με πολύ καλά αποτελέσματα! 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Βασικό  κίνητρο  επιλογής της διδασκαλίας ήταν ο ενθουσιασμός της προσφοράς γνώσης και εκπαίδευσης! Το θεωρώ ύψιστο λειτούργημα όχι τόσο  για  την απόκτηση πτυχίων και πιστοποιήσεων αλλά για τη γνώση μιας άλλης γλώσσας μαζί με την κουλτούρα τη λογοτεχνία την ιστορία και οτιδήποτε  τη συντροφεύει ανά τα χρόνια! 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η εμπειρία είναι κυρίως αυτή που θα βοηθήσει στην κατανόηση των αναγκών ενός μαθητή! Απο προσωπικό υλικό που διαθέτω αρχικά διακρίνω το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η γλώσσα και στη συνέχεια στα πρώτα 2-3 μαθήματα μπορώ να επιλέξω και τον κατάλληλο τρόπο με τον οποίο το μάθημα θα πρέπει να γίνει έτσι ώστε να υπάρχουν κίνητρα και ενδιαφέρον από το μαθητή! Αυτό γίνεται με τη δοκιμή τρόπων διδασκαλίας σε συνεννόηση με το μαθητή και την προσωπικότητα και καθημερινότητα του 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές