Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πρίφτης Ευστάθιος

29 ετών 4 έτη διδακτικής εμπειρίας
Ιστορικός - Φιλόλογος
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Ιστορικός - Φιλόλογος 2020 Επαληθευμένο
Εκπ. Αυγουλέα - Λιναρδάτου
Σεμινάριο - Τεχνολογία στην Εκπαίδευση 2024 Επαληθευμένο
LexiGram
Πιστοποίηση - Διδακτική Μεθοδολογία Αρχαίων Ελληνικών 2024 Επαληθευμένο
LexiGram
Πιστοποίηση - Διδακτική Μεθοδολογία Ιστορίας 2023 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Επαγγελματίες

Αναζητάτε έναν εξειδικευμένο φιλόλογο για την επιτυχία του παιδιού σας;

Ως απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Α.Π.Θ, παραδίδω ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα που αναδεικνύουν τις δυνατότητες κάθε μαθητή. Συνδυάζω παραδοσιακές μεθόδους με σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία, όπως εκπαιδευτικά video, podcasts και σχολιασμό επίκαιρων ειδήσεων. Στόχος μου είναι να κάνω το μάθημα ενδιαφέρον και προσιτό, ενισχύοντας τη μάθηση μέσα και έξω από την τάξη.

Επικοινωνήστε μαζί μου για να κλείσουμε το πρώτο ΔΩΡΕΑΝ μάθημα και να ξεκινήσουμε την πορεία προς την επίτευξη των στόχων σας.

Σημείωση: Η αναγραφόμενη τιμή αναφέρεται σε μαθήματα γυμνασίου. Για μαθήματα λυκείου ή πανεπιστημίου, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες λεπτομέρειες.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η οργανωτική μου ικανότητα και η παραστατική διδασκαλία είναι τα βασικά μου πλεονεκτήματα.

Το διδακτικό υλικό που παρέχω είναι πάντα τακτοποιημένο και διαρθρωμένο σε σαφή κομμάτια, είτε σε έντυπη είτε σε ψηφιακή μορφή, κάνοντάς το εύκολα προσβάσιμο και κατανοητό. Παράλληλα, χρησιμοποιώ και σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία, όπως υπολογιστές και tablets, μαζί με online σημειώσεις (Google Docs) μέσω Google Drive, χρήσιμα Podcasts και Online λεξικά, για να ενισχύσω την εκπαιδευτική εμπειρία.

Η διδασκαλία μου είναι διαδραστική και ευχάριστη, ενθαρρύνοντας τους μαθητές να συμμετέχουν ενεργά και να απολαμβάνουν τη μάθηση. Δημιουργώ ένα υποστηρικτικό περιβάλλον, όπου οι μαθητές μπορούν να εκφράσουν τις ιδέες τους και να εξερευνήσουν νέες αντιλήψεις, κάνοντάς τους να μελετούν με ενδιαφέρον και όρεξη.

Επαγγελματική Εμπειρία

Εμπειρία άνω των 4 ετών στη διδασκαλία ιδιαίτερων μαθημάτων σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου.

Κάλυψη ευρείας γκάμας μαθητών με διαφορετικές εκπαιδευτικές ανάγκες και ικανότητες, είτε σε ατομικό, είτε σε ομαδικό επίπεδο

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Όσο ήμουν μαθητής, είχα την τύχη να συναντήσω καθηγητές που με έκαναν να αγαπήσω το αντικείμενο, καθιστώντας το συναρπαστικό και ενδιαφέρον. Αυτός είναι ο στόχος μου ως εκπαιδευτικός: να μεταφέρω το ίδιο πάθος και ενθουσιασμό στους μαθητές μου.

Στο εξωτερικό κυριαρχεί η άποψη πως οι Έλληνες λατρεύουμε την ιστορία και τον πολιτισμό μας. Γιατί να μην ενισχυθεί ακόμη περισσότερο αυτή η άποψη; Ας γίνουμε επομένως η αφορμή να αγαπήσουν οι μαθητές τα φιλολογικά μαθήματα και να τα κάνουν μέρος της καθημερινότητάς τους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Για να κατανοήσω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή, ξεκινώ με μια προσεκτική αξιολόγηση των γνώσεων και των δεξιοτήτων του. Με τη χρήση της ενσυναίσθησης, μπορώ να κατανοήσω και να προβλέψω τις δυσκολίες και τις δυνάμεις του, προσαρμόζοντας τη διδασκαλία μου ανάλογα.

Δίνω μεγάλη σημασία στις συζητήσεις με τους μαθητές, προκειμένου να κατανοήσω τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους. Εξετάζω τις μαθησιακές τους προτιμήσεις και το προσωπικό τους στυλ μάθησης ώστε να δημιουργήσω ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διδασκαλίας. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζω ότι κάθε μαθητής έχει την υποστήριξη που χρειάζεται για να πετύχει τους στόχους του.

Είμαι εδώ για να βοηθήσω και να καθοδηγήσω κάθε μαθητή προς την επιτυχία.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου – Ας ξεκινήσουμε σήμερα την πορεία προς την εκπλήρωση των στόχων σας με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα!

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Εξαιρετικός καθηγητής έκανε τον γιο μου να αγαπήσει τα αρχαία. 

Παπαδόπουλος Γιώργος