Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χασιωτάκη Άννα

26 ετών
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Γειά σας! Είμαι η Άννα και παραδίδω μαθήματα αγγλικών, ισπανικών, καθώς και βοήθεια σε σχολικά μαθήματα. Είμαι κάτοικος Μαδρίτης κι απόφοιτη μεταπτυχιακού στην περιβαλλοντική μηχανική από το Πολυτεχνείο της Μαδρίτης. Εργάζομαι τα πρωινά σε πολυεθνική εταιρία κι έτσι η διαθεσιμότητά μου είναι από τις 15:00 και μετά. Τα μαθήματα δε γίνονται αυστηρά με την ώρα, αλλά με τον χρόνο που απαιτείται ώστε κάθε μαθητής να κατανοήσει ορθά όσα ειπώθηκαν στο μάθημα. Υπάρχει το μηνιαίο πακέτο με κόστος 150€ τον μήνα το οποίο προσφέρει μαθήματα από Δευτέρα έως Πέμπτη σε καθημερινή βάση και το μεμονωμένο πακέτο των 10€ για κάθε μάθημα ξεχωριστά. Ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώσατε στο να διαβάσετε την αγγελία μου και περιμένω με χαρά να συνεργαστούμε!!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η μέθοδος που χρησιμοποιώ είναι ανάλογα την ηλικία και το ενδιαφέρον του μαθητή. Το υψηλό ενδιαφέρον χρήζει μιας πιο απαιτητικής μεθοδολογίας για πιο γρήγορα αποτελέσματα, ενώ το ήπιο ενδιαφέρον που συνήθως έχουν οι μικροί μας φίλοι, χρήζει διδασκαλίας με τη χρήση εικόνων, παιχνιδιών και quiz για να γίνεται η εκμάθηση της γλώσσας πολύ πιο διασκεδαστική. Η εφαρμογή αυτών των μεθόδων λειτουργούν άψογα στα παιδιά της Ισπανίας και πιστεύω πως μπορούν να εφαρμοστούν κι εξ αποστάσεως στα δικά μας παιδιά στην Ελλάδα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδακτική εμπειρία αγγλικών σε ξενόγλωσσους. Συγκεκριμένα σε Ισπανούς μικρούς και μεγάλους. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία λόγω του ότι έχω μεταδοτικότητα κι αυτό αποδίδει πολύ θετικά στους μαθητές μου, καθώς προσαρμόζομαι εγώ σε αυτούς και στη μέθοδο που χρειάζονται, κι όχι οι μαθητές μου σε εμένα. Γενικά υπάρχει η τάση να εφαρμόζεται η ίδια μέθοδος σε όλους τους μαθητές, ενώ δεν έχουν όλοι τον ίδιο στόχο.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Αναλογα την ηλικία και την προσωπική αφοσίωση χρόνου μπορεί κανείς να αντιληφθεί τις ανάγκες του μαθητή. Οι μαθητές με απόσπαση προσοχής χρειάζεται να είναι αυτοί πιο ενεργοί στο μάθημα από ό, τι να ακούνε τον καθηγητή, ενώ οι ακουστικοί τύποι είναι καλό να σε ακούνε πριν το εφαρμόσουν οι ίδιοι. Μετά από μερικά μαθήματα η προσαρμογή στον κάθε μαθητή γίνεται εύκολη και πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες του. 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές