Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κωνσταντίνου Κυριάκος

28 ετών 4 έτη διδακτικής εμπειρίας
Κλασική Κιθάρα
Μουσικολόγος - Μουσικός Παραγωγός
Νέα Ιωνία
Πτυχία
ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ
Πτυχίο - Κλασική Κιθάρα 2023
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Master - Μουσικολόγος - Μουσικός Παραγωγός 2024
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές
Επαγγελματίες

Ξεκίνησα μαθήματα μουσικής από την ηλικία των 8, αρχικά με την ηλεκτρική κιθάρα, αλλά σύντομα με κέρδισε το ηλεκτρικό μπάσο και η κλασική κιθάρα. Σε ηλικία 15 ετών συνέθεσα το πρώτο μου κομμάτι, κερδίζοντας πρώτο βραβείο στον Grecofestival Band Contest. Είμαι τελειόφοιτος στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ με κατεύθυνση στη Μουσική Τεχνολογία, πτυχιούχος κλασικής κιθάρας, αρθρογράφος-μουσικός κριτικός στο Rockway και μέλος της Groove Metal μπάντας “Disoriented”, όπου παίζω μπάσο και κάνω Backing Vocals. Πλέον διδάσκω ηλεκτρική κιθάρα, κλασική κιθάρα, ηλεκτρικό μπάσο, θεωρία μουσική και μουσικά σύνολα και είμαι official Artist της γερμανικής εταιρείας Fretlook που εξειδικεύεται σε guitar and bass accesories.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει
  • Εκτενής Γνώση και Εμπειρία: Έχω σπουδάσει στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ με κατεύθυνση στη Μουσική Τεχνολογία και είμαι πτυχιούχος κλασικής κιθάρας. Η εκπαίδευσή μου συνδυάζει θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις που μπορώ να μεταδώσω στους μαθητές μου
  • Πολυμορφία στην Εκπαίδευση: Διδάσκω πολλά όργανα και αντικείμενα, όπως ηλεκτρική και κλασική κιθάρα, ηλεκτρικό μπάσο, θεωρία μουσικής και μουσικά σύνολα. Αυτή η ευελιξία μου επιτρέπει να προσαρμόζω τη διδασκαλία στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του κάθε μαθητή.
  • Ενεργός Καλλιτέχνης και Μουσικός Κριτικός: Ως μέλος της Groove Metal μπάντας "Disoriented" και αρθρογράφος-μουσικός κριτικός στο Rockway, είμαι ενεργός στον μουσικό χώρο, γεγονός που μου επιτρέπει να φέρνω σύγχρονες και πρακτικές γνώσεις στη διδασκαλία μου
  • Πάθος για τη Μουσική και τη Διδασκαλία: Ξεκίνησα τη μουσική μου πορεία από μικρή ηλικία και έχω εξελιχθεί σε έναν μουσικό και δάσκαλο, με αληθινό πάθος για τη μουσική. Αυτό το πάθος είναι μεταδοτικό και μπορεί να εμπνεύσει τους μαθητές να επιτύχουν τους δικούς τους στόχους.
  • Εξατομικευμένη Προσέγγιση: Κατανοώ ότι κάθε μαθητής είναι μοναδικός, και προσαρμόζω το εκπαιδευτικό μου πλάνο ανάλογα με τις ανάγκες, τους στόχους και το επίπεδο του κάθε μαθητή, προσφέροντας έτσι μία εξατομικευμένη μαθησιακή εμπειρία.
  • Εμπειρία σε Ζωντανές Εμφανίσεις: Με πολλές ζωντανές εμφανίσεις στο ενεργητικό μου, παρέχω πολύτιμες συμβουλές στους μαθητές μου σχετικά με τη σκηνική παρουσία και τη διαχείριση του άγχους σε ζωντανές εμφανίσεις.
Επαγγελματική Εμπειρία

Πάνω από 4 έτη εμπειρίας σε διδασκαλία κλασικής κιθάρας, ηλεκτρικής κιθάρας, ηλεκτρικού μπάσου και μουσικών συνόλων. Επιπλέον, διδάσκω τα παραπάνω στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας και στο Ωδείο Μουσικό Παράθυρο. Παραθέτω videos με την δουλειά μου παρακάτω.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η απόφασή μου να ασχοληθώ με τη διδασκαλία προέκυψε από την αγάπη μου για τη μουσική και την επιθυμία μου να μοιραστώ αυτήν την αγάπη με άλλους. Καθ' όλη τη διάρκεια της μουσικής μου πορείας, έχω βιώσει τη δύναμη της μουσικής να μεταμορφώνει, να εμπνέει και να ενώνει τους ανθρώπους. Η διδασκαλία μου επιτρέπει να μεταδώσω αυτήν την εμπειρία στους μαθητές μου και να τους βοηθήσω να ανακαλύψουν τις δυνατότητες και τα ταλέντα τους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Χρησιμοποιώ τους παρακάτω τρόπους :

  • Αρχική Συζήτηση και Αξιολόγηση
  • Ακρόαση και Παρατήρηση
  • Προσαρμοστικότητα
  • Τακτική Επικοινωνία και Ανατροφοδότηση
  • Καθορισμός Στόχων
  • Αναγνώριση Μαθησιακού Στυλ
  • Ενθάρρυνση της Αυτονομίας
  • Συνεχής Αναθεώρηση και Προσαρμογή
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Video

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές