Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τορονιδου Αλεξια

34 ετών 10 έτη διδακτικής εμπειρίας
Μαθηματικα
Ευρωπαϊκά και Διεθνή Οικονομικά
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Μαθηματικα 2013 Επαληθευμένο
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Master - Ευρωπαϊκά και Διεθνή Οικονομικά 2015 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Ονομάζομαι Τορονίδου Αλεξία και είμαι καθηγήτρια Μαθηματικών, απόφοιτος 2013 του Μαθηματικού ΑΠΘ. Εξειδικεύομαι στην προετοιμασία μαθητριών/των για τις Πανελλήνιες. Αναλαμβάνω ιδιαίτερα σε όλη την ανατολική Θεσσαλονίκη, όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Στα 10 χρόνια που εργάζομαι έχω διδάξει πολλούς μαθητές και έχω αντιμετωπίσει πολλές διαφορετικές περιπτώσεις. Έχω διδάξει μαθητές που παρουσιάζουν μαθησιακές δυσκολίες, τόσο σε μικρότερες ηλικίες (Γυμνάσιο-Λύκειο) όσο και σε επίπεδο Πανελληνίων. Ακολουθώ ένα μαθητοκεντρικό μοτίβο διδασκαλίας, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και πληθώρα ασκήσεων ώστε να εξασκούν τις δυνατότητές τους οι μαθητές/τριες, πέρα από το μάθημα στο δικό τους χρόνο. Το μάθημα πάντα προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε μαθητή/τριας, έχοντας πάντα σα στόχο το να αποκτήσουν οι μαθητές μου σωστές βάσεις στα Μαθηματικά, να μάθουν το σωστό τρόπο να διαβάζουν και μόνοι τους και να αξιοποιήσουν τις γνώσεις αυτές στην μετέπειτα ζωή τους. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Εργάζομαι από το 2014 ως ιδιώτης, παραδίδοντας ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και σε καταξιωμένα φροντιστήρια της Θεσσαλονίκης. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Ανέκαθεν ήθελα να ασχοληθώ με τη διδασκαλία, καθώς όνειρό μου είναι να βοηθάω τους μαθητές και τις μαθήτριές μου να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να πετύχουν τους στόχους τους!

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Όπως προανέφερα, έχω διδάξει πολλούς μαθητές και έχω αντιμετωπίσει πολλές διαφορετικές περιπτώσεις. Έχω διδάξει μαθητές που παρουσιάζουν μαθησιακές δυσκολίες, τόσο σε μικρότερες ηλικίες (Γυμνάσιο-Λύκειο) όσο και σε επίπεδο Πανελληνίων. Μπορώ να αναγνωρίσω άμεσα τις ανάγκες ενός μαθητή μέσω της εμπειρίας μου και της αξιολόγησης με ασκήσεις και τεστάκια επιδόσεων. 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προετοιμασία για υποτροφίες
Θερινά μαθήματα
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση για γκρουπ

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές