Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μίλανκα- Μίκα Lečić- Κιούση

48 ετών 15 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές
Επαγγελματίες

Είμαι Σέρβα στην καταγωγή και πτυχιούχος φιλόλογος της  Νεοελληνικής γλώσσας και λογοτεχνίας Πανεπιστημίου  Βελιγραδίου. Έχω τελειώσει, επίσης, και Άτυπο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της ελληνικής ως δεύτερης ή ξένης γλώσσας στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Προετοιμάζω με επιτυχία τους μαθητές μου για τις εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας για την σέρβικη γλώσσα στο ΙΜΧΑ. Γενικώς προσαρμόζομαι στις ανάγκες του κάθε μαθητή.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Κάνω μαθήματα online, αλλά και στον χώρο του μαθητή αν είναι εύκολα προσβάσιμος με το μετρό. Προσαρμόζομαι στις ανάγκες σας, όποιο στόχο και να έχετε, απόκτηση πτυχίου, εκμάθηση γλώσσας....

Επαγγελματική Εμπειρία

Γραμματέας και δασκάλα ελληνικών στην Εταιρεία σέρβο- ελληνικής φιλίας  καθώς και στον Σύλλογο Ελλήνων στην Σερβία "Ρήγας Φεραίος". Τα τελευταία 15 χρόνια κάνω ιδιαίτερα μαθήματα σέρβικης γλώσσας καθώς και ελληνικών για τους ξενόγλωσσους.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μου αρέσει πολύ η διδασκαλία και το να βοηθάω τους μαθητές μου να γνωρίσουν όχι μόνο μια καινούρια γλώσσα, αλλά και έναν καινούριο πολιτισμό.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Το βασικό είναι ο λόγος εκμάθησης μιας γλώσσας και από 'κει και πέρα συζητώντας μαθαίνω τις ανάγκες τους και προσαρμόζομαι σε αυτές.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές