Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χότζα Νταϊάνα

26 ετών 6 έτη διδακτικής εμπειρίας
Κερατσίνι
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου

Αναζητάτε έναν εξειδικευμένο καθηγητή για να βοηθήσετε το παιδί σας να πετύχει τους εκπαιδευτικούς του στόχους; Προσφέρω ιδιαίτερα μαθήματα σε Αρχαία Ελληνικά , Νεοελληνική Γλώσσα ,Ιστορία , με εμπειρία 6 ετών στη διδασκαλία. Προσαρμόζω τη διδασκαλία στις ανάγκες κάθε μαθητή, με στόχο τη βελτίωση της απόδοσης και την ανάπτυξη αυτοπεποίθησης.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Με εμπειρία και πάθος για τη διδασκαλία, προσαρμόζω τα μαθήματά μου στις ανάγκες του κάθε μαθητή, εξασφαλίζοντας προσωπική υποστήριξη και καθοδήγηση. Δεσμεύομαι να κάνω την εκμάθηση μια θετική και αποτελεσματική εμπειρία, βοηθώντας τον μαθητή να πετύχει τους στόχους του και να αναπτύξει αυτοπεποίθηση στο αντικείμενο.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω 6 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία. Έχω εργαστεί με μαθητές διαφόρων ηλικιών και επιπέδων, βοηθώντας τους να επιτύχουν τους στόχους τους μέσα από εξατομικευμένη διδασκαλία και υποστήριξη. Η εμπειρία μου περιλαμβάνει τόσο δια ζώσης όσο και online μαθήματα, με επιτυχή αποτελέσματα και θετικές αξιολογήσεις από μαθητές και γονείς.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία γιατί πιστεύω στη δύναμη της γνώσης να αλλάζει ζωές. Το να βλέπω τους μαθητές μου να κατακτούν νέες δεξιότητες και να αποκτούν αυτοπεποίθηση είναι για μένα η μεγαλύτερη ανταμοιβή. Η διδασκαλία με γεμίζει, γιατί μου δίνει την ευκαιρία να συμβάλλω στη διαμόρφωση του μέλλοντος και να μοιράζομαι την αγάπη μου για τη μάθηση.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Για να κατανοήσω τις εκπαιδευτικές ανάγκες του κάθε μαθητή, ξεκινώ πάντα με μια ανοιχτή συζήτηση για να καταλάβω τους στόχους και τις προκλήσεις του. Πραγματοποιώ μια αρχική αξιολόγηση για να εντοπίσω το επίπεδό του και παρατηρώ πώς αλληλεπιδρά με το υλικό στα πρώτα μας μαθήματα. Στη συνέχεια, ζητώ τακτική ανατροφοδότηση για να βεβαιωθώ ότι η διδασκαλία ανταποκρίνεται στις ανάγκες του. Με ευελιξία και προσαρμοστικότητα, δημιουργώ ένα μαθησιακό περιβάλλον που ενισχύει τις δυνατότητες του κάθε μαθητή.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές