Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σερταρίδου Έλλη

22 ετών
Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου

Είμαι απόφοιτη Αγγλικής Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αναλαμβάνω επίπεδα junior-elementary και senior στην Τούμπα και Πυλαία. Διαθέτω εμπειρία στην εκπαίδευση μέσω της πρακτικής μου στο 77ο δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης στην Άνω Τούμπα, όπου απέκτησα βαθμό 9 στο πορτφόλιο μου. Επιπλέον, έχω εργαστεί σε εκπαιδευτικά προγράμματα με μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης παρέχοντας δημιουργική απασχόληση και φύλαξη. 
Για περισσότερα παρακαλώ επικοινωνίστε.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Χρησιμοποιώ ψηφιακά εργαλεία που κάνουν το μάθημα πιο ευχάριστο και αποδοτικό, ότι αναλαμβάνω δημιουργική απασχόληση στην ξένη γλώσσα, ότι δίνω έμφαση στην προφορική εξάσκηση της γλώσσας και ότι θέλω να διδάσκω μαθητοκεντρικά και να προσαρμόζω το μάθημα στις ανάγκες του μαθητή.

Επαγγελματική Εμπειρία

Εκπαιδευτικά προγράμματα και ξεναγήσεις , Nouvelle (Μερική Απασχόληση), Ωραιόκαστρο
Σεπτέμβριος 2023 - Μάιος 2023
Εκπαιδευτικά προγράμματα σε μαθητές σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ξεναγήσεις σε μουσεία, δημιουργική απασχόληση όπως κατασκευές και φύλαξη σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους.
Summer camp, Nouvelle (Μερική Απασχόληση), Ωραιόκαστρο
Ιούνιος 2024 - Αύγουστος 2024
Δημιουργικη απασχόληση στα αγγλικά, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, εκπαιδευτικά προγράμματα και φύλαξη παιδιών ηλικίες 3-16 ετών.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές