Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Επιστήμη Ανδριώτη

35 ετών 12 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές
Επαγγελματίες

Είσαι μαθητής και θέλεις να μάθεις γαλλικά; Έχεις ήδη γνώσεις της γαλλικής γλώσσας και θέλεις να δώσεις Πανελλήνιες; Θέλεις να σπουδάσεις στη Γαλλία ή σε γαλλόφωνη χώρα; Επιθυμείς να αναβαθμίσεις το βιογραφικό σου και να ξεχωρίσεις στον τουρισμό, τη ναυτιλία, τη διπλωματία; Είσαι λάτρης  της γαλλικού πολιτισμού και της κουλτούρας;

Εάν ανήκεις σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες μην χάνεις χρόνο! 

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα γαλλικών όλων των επιπέδων (DELF A1,A2,B1,B2-DALF C1,C2, ΤCF, ΚΠΓ, προετοιμασία Πανελληνίων). Δυνατότητα δημιουργίας γκρουπ. Ευέλικτα ωράρια.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η εμπειρία και η διδακτική προσέγγιση είναι φιλικές προς το μαθητή. Δίνεται έμφαση στην ακαδημαϊκή και εις βάθος εκμάθηση της γλώσσας σε γραπτό και προφορικό λόγο. Η διδακτική μέθοδος είναι βιωματική.  Δημιουργώ ένα φιλόξενο μαθησιακό περιβάλλον προάγοντας την συνεργασία και την επίτευξη στόχων. Ο σεβασμός και η αλληλοκατανόηση είναι στοιχεία αναπόσπαστα στην εκπαιδευτική πορεία.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδάσκω τη γαλλική γλώσσα από το 2012. Έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα σε κέντρα ξένων γλωσσών, σε γαλλόφωνα ξενοδοχεία και ως ξεναγός σε γαλλόφωνες ομάδες τουριστών.  

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η αγάπη μου για τη γαλλική γλώσσα και η χαρά μου να βλέπω μαθητές να αποκτούν νέες γνώσεις είναι από τα βασικά κίνητρα για την επιλογή της διδασκαλίας. Ο δάσκαλος αποτελεί πηγή έμπνευσης για τον μαθητή, ανοίγει νέους ορίζοντες, καλλιεργεί δεξιότητες και ενδυναμώνει τη δημιουργικότητα. Σαν δασκάλα αντλώ δύναμη από τον ενθουσιαμό των μαθητών μου και χαίρομαι να τους βλέπω να προοδεύουν.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι εκπαιδευτικές ανάγκες του μαθητή θα αποσαφηνιστούν από διαγνωστικές γραπτές και προφορικές δοκιμασίες υπό τη μορφή ασκήσεων και συζήτησης.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Θερινά μαθήματα
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές