Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Aliazi Anna

34 ετών 11 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

English with a native speaker! 

Είμαι η Άννα, είμαι δίγλωσση, διδάσκω 11 χρόνια και αναλαμβάνω παιδιά όλων των τάξεων καθώς και την προετοιμασία πτυχίων! 

Κάθε μαθητής είναι διαφορετικός, έτσι και η προσέγγιση και η διδασκαλία προσαρμόζονται στις ευκολίες/δυσκολίες με στόχο να μάθουμε μαζί με οργάνωση, μέθοδο, σωστή προφορά αλλά και να αγαπήσουμε την γλώσσα μέσα από ένα ευχάριστο μάθημα .

Μαθήματα online μόνο.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Αγαπώ αυτό που κάνω, διαθέτω σοβαρότητα, μεθοδικότητα και μεγάλη εμπειρία. Στόχος είναι το μάθημα να είναι μια όμορφη εμπειρία και η δημιουργία μιας όμορφης σχέσης με τα παιδιά.  

Επαγγελματική Εμπειρία

Δουλεύω με παιδιά όλων των ηλικιών τα τελευταία 11 χρόνια. Επίσης έχω προετοιμάσει μαθητές μου με 100% επιτυχία για τα πτυχία τους, με έμφαση αυτό του Cambridge. Δίνω έμφαση στην σωστή προφορά (British english) ως native speaker που είμαι. Τέλος, έχω συνεργαστεί με παιδιά των βασικών ιδιωτικών σχολίων της χώρας ενισχύοντας τις γνώσεις τους και καλύπτοντας κενά.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Με κάνει χαρούμενη!

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Θα τον/την γνωρίσω σαν άνθρωπο. Θα εντοπίσω τις πρακτικές δυσκολίες και τα κενά απο τα πρώτα μαθήματα και σιγά σιγά καταλαβαίνοντας την προσωπικότητα του/της θα δουλέψουμε μαζί με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές