Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Φελεσακη Ελενη

34 ετών 0 έτη διδακτικής εμπειρίας
ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΑ
ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΑ
Πτυχία
ΕΚΠΑ
Πτυχίο - ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ Επαληθευμένο
ΕΑΠ
Master - ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΑ 2023 Επαληθευμένο
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥΛΟΥΖΗ ΙΙ ΓΑΛΛΙΑ
Master - ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΑ 2014 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου

Απόφοιτη τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Καποδιστραικού Πανεμιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων στη Γλωσσολογία και Εκπαίδευση στα Πανεπιστήμια Toulouse II le Mirail στη Γαλλία και στο Ελληνικό Ανοιχτό πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) στην Ελλάδα αντίστοιχα, παραδίδω φιλολογικά μαθήματα σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου (Νεοελληνική Γλώσσα, Νεοελληνική Λογοτεχνία, Ιστορία, Αρχαία).

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Εργάζομαι με πάθος και ενθουσιασμό για το αντικείμενό μου, τα οποία επιθυμώ να μεταδώσω και στους μαθητές μου ώστε να αγαπήσουν τη μαθησιακή διαδικασία και να αποκτήσουν κίνητρα για μάθηση, αλλά και την ικανότητα της αυτενέργειας για αναζήτηση της γνώσης, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις ιδιαίτερες εκπαιδευτικές τους ανάγκες.

Επαγγελματική Εμπειρία

Εργάζομαι από το 2020 στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση σε Γυμνάσια στην Αττική (στις περιοχές Ίλιον, Νέα Πέραμος, Σκάλα Ωρωπού) και στην Κρήτη, στο Ρέθυμνο (παρόν) και στα Χανιά (4ο και 5ο Γυμνάσιο Χανίων).

Έχω εργαστεί ως καθηγήτρια Ελληνικής Γλώσσας στο Πολυτεχνείο Κρήτης  (2017-2022), στο  Διδασκαλείο Ελληνικής Γλώσσας στην Αθήνα (2020), καθώς και στο Πανεπιστήμιο Aix-Marseille στη Γαλλία (2014-2016).

Έχω εργαστεί επίσης ως διερμηνέας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα κινητικότητας Erasmus +, Φορέας : Association «Les Compagnons du Devoir et du Tour de France» (Companions of Duty) στο Ρέθυμνο (2017-2022)

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μου αρέσει να προσφέρω κίνητρα για μάθηση και για γνώση, προκειμένου οι μαθητές μου να είναι σε θέση από ένα σημείο και μετά να αυτενεργούν, να παίρνουν πρωτοβουλίες και να αναζητούν μόνοι τους τη γνώση, ανακαλύπτοντας τις απεριόριστες δυνατότητές τους! 

Μου αρέσει επίσης να βοηθάω τους μαθητές στα βήματά τους στην εκπαίδευση προκειμένου να αγαπήσουν το αντικείμενο μελέτης, να το δουν με άλλη οπτική ματιά κι έτσι να διευκολύνουν μόνοι τους τη μαθησιακή διαδικασία.

Στόχος μου είναι η δημιουργία ασφαλούς και ευχάριστου περιβάλλοντος γνώσης για τον μαθητή, προκειμένου να κατανοήσει, να αφομοιώσει, και να αγαπήσει το εκάστοτε διδακτικό αντικείμενο. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μέσα από δοκιμαστικά μαθήματα, τεστ, συζήτηση με τον μαθητή

Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές