Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θανάση Κωνσταντίνος

30 ετών 5 έτη διδακτικής εμπειρίας
Στατιστική Ανάλυση Δεδομένων
Τμήμα Στατιστικής και Αναλογιστικών-Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών
Κόρινθος
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Master - Στατιστική Ανάλυση Δεδομένων 2021 Επαληθευμένο
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Πτυχίο - Τμήμα Στατιστικής και Αναλογιστικών-Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών 2018 Επαληθευμένο
Αναπτυξιακή Καρδίτσας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία ΟΤΑ
Σεμινάριο - Επιμόρφωση στη γλώσσα προγραμματισμού python 2021 Επαληθευμένο
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Σεμινάριο - Επιμορφωτικό Σεμινάριο στην Γλώσσα Προγραμματισμού R 2018 Επαληθευμένο
Workearly
Πιστοποίηση - Football Analytics Summer School 2024 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Επαγγελματίες

Με 5 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του προγραμματισμού και των δεδομένων, παραδίδω online ιδιαίτερα μαθήματα στις εξής γλώσσες προγραμματισμού και εργαλεία: R, Python, SQL/MySQL και Excel. Η εμπειρία μου προέρχεται από το προπτυχιακό μου στο τμήμα Σ.Α.Χ.Μ και το μεταπτυχιακό μου στη Στατιστική Ανάλυση Δεδομένων - Πανεπιστήμιο Αιγαίου, καθώς και από τη διδασκαλία Python και SQL σε ΙΕΚ.

Παρέχω εξειδικευμένη βοήθεια σε ασκήσεις, εργασίες πανεπιστημιακού επιπέδου και πτυχιακές εργασίες. Τα μαθήματα γίνονται εξ αποστάσεως, καλύπτοντας όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μου.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Γιατί να με προτιμήσετε:

  1. Εμπειρία και Γνώση: Με 5 χρόνια διδασκαλίας Python και SQL σε ΙΕΚ και ιδιαίτερα μαθήματα, έχω αναπτύξει ένα στιβαρό υπόβαθρο και πρακτική γνώση, την οποία μπορώ να μεταδώσω αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε επίπεδο μαθητή.
  2. Ακαδημαϊκό Υπόβαθρο: Οι σπουδές μου στο Τμήμα Σ.Α.Χ.Μ και το μεταπτυχιακό μου στη Στατιστική Ανάλυση Δεδομένων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, με εξοπλίζουν με βαθιά γνώση στον προγραμματισμό και στη στατιστική.
  3. Προσαρμοστικότητα: Προσφέρω μαθήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε μαθητή, είτε πρόκειται για αρχάριους είτε για προχωρημένους φοιτητές που χρειάζονται βοήθεια σε πανεπιστημιακές ασκήσεις και πτυχιακές εργασίες.
  4. Πολυπλοκότητα Εργαλείων: Μπορώ να καλύψω ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών και εργαλείων, όπως Python, R, SQL/MySQL και Excel, τα οποία είναι κρίσιμα σε πολλούς κλάδους και εργασιακά περιβάλλοντα.
  5. Εξ αποστάσεως Μαθήματα: Διδάσκω διαδικτυακά, οπότε οι μαθητές μου μπορούν να βρίσκονται σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και να λαμβάνουν εξατομικευμένη διδασκαλία από την άνεση του σπιτιού τους.
Επαγγελματική Εμπειρία
  1. IEK Ευρωπρόοδος - 10/2023 - Σήμερα - Καθηγητής Python και SQL 
  2. Infotechnica S.A. - 12/2021 - Σήμερα - IT Business Analyst (projects σε Python, MySQL, Excel)
  3. Ιδιαίτερα σε φοιτητές - 09/2019 - Σήμερα
Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία:

  1. Πάθος για Μεταλαμπάδευση Γνώσης: Η διδασκαλία ήταν πάντα ένα κομμάτι που με γοήτευε, καθώς μου δίνει τη δυνατότητα να μοιράζομαι τη γνώση μου και να βοηθάω άλλους να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους. Η ικανοποίηση που νιώθω όταν βλέπω τους μαθητές μου να εξελίσσονται και να πετυχαίνουν τους στόχους τους είναι ανεκτίμητη.
  2. Συνεχής Μάθηση: Μέσα από τη διδασκαλία ανακαλύπτω διαρκώς νέες προσεγγίσεις και τρόπους σκέψης. Η αλληλεπίδραση με τους μαθητές μου προσφέρει νέες προκλήσεις και με κρατά σε συνεχή επαγρύπνηση για την εξέλιξη των γνώσεων μου.
  3. Ενίσχυση της Αυτοπεποίθησης των Μαθητών: Στόχος μου είναι να ενθαρρύνω τους μαθητές μου να πιστέψουν στις δυνατότητές τους. Μέσα από τη διαδικασία της μάθησης, προσπαθώ να τους κάνω να νιώθουν πιο σίγουροι για τον εαυτό τους, τόσο ακαδημαϊκά όσο και επαγγελματικά.
  4. Συμβολή στην Ανάπτυξη Επαγγελματικών Δεξιοτήτων: Διδάσκω μαθήματα και εργαλεία που έχουν άμεση εφαρμογή στην αγορά εργασίας. Θέλω να εξοπλίσω τους μαθητές μου με γνώσεις και δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να πετύχουν στους επαγγελματικούς τους στόχους.
  5. Εξατομικευμένη Υποστήριξη: Πιστεύω ότι κάθε μαθητής είναι μοναδικός και έχει τις δικές του ανάγκες. Για αυτό, στοχεύω στην παροχή εξατομικευμένης εκπαίδευσης που ανταποκρίνεται στους προσωπικούς τους στόχους και επιδιώξεις.
Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Πώς καταλαβαίνω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή:

  1. Αρχική Συζήτηση και Διάγνωση Αναγκών: Πριν ξεκινήσουμε τα μαθήματα, πραγματοποιώ μια αναλυτική συζήτηση με τον μαθητή για να κατανοήσω το επίπεδο γνώσεών του, τους στόχους του, καθώς και τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Αυτό μου επιτρέπει να διαμορφώσω ένα πρόγραμμα διδασκαλίας προσαρμοσμένο στις ανάγκες του.
  2. Αξιολόγηση Προϋπαρχουσών Γνώσεων: Μέσα από πρακτικά παραδείγματα και σύντομες ασκήσεις, αξιολογώ τις τρέχουσες γνώσεις του μαθητή. Αυτό με βοηθά να εντοπίσω τα δυνατά και αδύναμα σημεία του, ώστε να επικεντρωθούμε σε αυτά που χρειάζεται να βελτιώσει.
  3. Συνεχής Παρακολούθηση της Προόδου: Παρακολουθώ στενά την πρόοδο του μαθητή κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, προσαρμόζοντας τη μέθοδο διδασκαλίας ανάλογα με το πώς ανταποκρίνεται. Η ανοιχτή επικοινωνία με τον μαθητή βοηθάει επίσης στο να εντοπίσω αν χρειάζονται επιπλέον διευκρινίσεις ή υποστήριξη σε συγκεκριμένα σημεία.
  4. Προσαρμογή του Ρυθμού Μάθησης: Κάθε μαθητής μαθαίνει με διαφορετικό ρυθμό. Με βάση την αλληλεπίδραση και την πρόοδο, προσαρμόζω τον ρυθμό των μαθημάτων ώστε να εξασφαλίσω την καλύτερη κατανόηση και εμπέδωση της ύλης.
  5. Ανταλλαγή Ανατροφοδότησης: Ενθαρρύνω τον μαθητή να εκφράζει τυχόν απορίες ή δυσκολίες που αντιμετωπίζει, ώστε να μπορώ να προσφέρω άμεσα την απαραίτητη βοήθεια. Η συνεπής ανατροφοδότηση βελτιώνει την ποιότητα της διδασκαλίας και διασφαλίζει ότι οι ανάγκες του μαθητή καλύπτονται πλήρως.
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Θερινά μαθήματα
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Είνα  εξαιρετικός! Εξήγησε ακόμα και τις πιο δύσκολες έννοιες με απλό και κατανοητό τρόπο, καθιστώντας το μάθημα προσιτό.Ανεξαρτήτως του επιπέδου γνώσεών μου. Ηταν πάντα πρόθυμος να απαντήσει σε ερωτήσεις. Η μεθοδολογία του είναι καλά οργανωμένη και οι ασκήσεις που μου έδινε βοήθησαν πολύ στην κατανόηση των θεωρητικών εννοιών. Η θετική του στάση και η ενθάρρυνση με ενέπνευσε να εξελιχθώ στον τομέα του προγραμματισμού. Το μάθημά του ήταν σίγουρα από τα καλύτερα!

Μανώλογλου Παυλίνα