Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Νομικός Άκης

32 ετών 4 έτη διδακτικής εμπειρίας
Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός και Μηχανικός Γεωπληροφορικής
Πτυχία
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Πτυχίο - Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός και Μηχανικός Γεωπληροφορικής 2024 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Τοπογράφος και Μηχανικός Γεωπληροφορικής του τμήματος ΣΑΤΜ -ΜΓ (ΕΜΠ, δεύτερο πτυχίο). Αντικείμενα εμβάθυνσης επισκόπηση (Remote sensing), Χαρτογραφία (Cartography), Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (GIS) και Τεχνητή Νοημοσύνη και Βαθιά Μάθηση (AI and Deep Learning).  

Παραδίδω  μαθήματα GIS (Geographic Information System) και συγκεκριμένα QGIS και ArcGIS.  Επιπλέον αναλαμβάνω και εκπόνηση εργασιών στα αντίστοιχα γνωστικά αντικείμενα.

Εξειδίκευση στο τομέα της Γεωπληροφορικής (GeoInformatics). 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Πρωταρχικός σκοπός είναι η εκμάθηση του σωστού τρόπου μελέτης. Δεν προωθείται η στείρα γνώση χωρίς απώτερο σκοπό αλλά  η εκ των βαθρων εκμάθηση και κατανόηση διαφόρων γλωσσών προγραμματισμού καθώς και εργαλείων τα οποία τις συνοδεύουν και θα αποτελέσουν εφόδια για τον κάθε μαθητή-φοιτητή στη μετέπειτα πορεία του σε μαθησιακό και επαγγελματικό επίπεδο.

Επαγγελματική Εμπειρία

 - Εργάζομαι παράλληλα με τη σχολή στον τομέα της Γεωπληροφορικής και συγκεκριμένα στην ανάπτυξη εφαρμογών γεωπληροφορικής για 4 χρόνια.

- Εμπειρία διδασκαλίας από μαθήματα προγραμματισμού και μαθήματα GIS και WebGIS. 

-Διδασκαλία σε φοιτητές πανεπιστημίων σχετικών με την επιστήμη της Γεωπληροφορικής όπως το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο κα συγκεκριμένα το τμήμα Γεωγραφίας καθώς και στο ΕΜΠ το τμήμα Τοπογράφων Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Κίνητρο μου είναι μετάδοση των γνώσεων μου στο τομέα  του GIS σε μια πληθώρα φοιτητών με σκοπό τη διαρκή τους βελτίωση στα συγκεκριμένα αντικείμενα.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή
  1. Μέσω της επαφής με τον εκάστοτε μαθητή και της διαδραστικής διδασκαλίας εντοπίζονται τυχόν ελλείψεις καθώς και εκπαιδευτικές ανάγκες. 
  2. Η εμπειρία που έχω αποκομίσει από εκατοντάδες ώρες διδασκαλίας στα παραπάνω αντικείμενα καθώς και η φυσική μου παρουσία σε διάφορα σεμινάρια με βοηθούν στον καταρτισμό της σωστής δομής του μαθήματος που θα αποφέρει τα μέγιστα οφέλη στο μαθητή - φοιτητή.
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές