Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κωνσταντίνα Σιμσιρίκη

20 ετών
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Σιμσιρίκη και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και α’ και β’ λυκείου καθώς και μελέτη σε παιδιά δημοτικού. Θα χαρώ πολυ για την συνεργασία! Τιμές πολυ προσιτές. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Παρόλο που η επαγγελματική μου εμπειρία βρίσκεται ακόμα σε πρωταρχικό στάδιο, θεωρώ πως δύναμαι να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της διδασκαλίας, καθώς αγαπώ πολυ το αντικείμενο μου, το οποίο αποτέλεσε την πρώτη επιλογή μου και ανέκαθεν η μέθοδος μελέτης μου περιστρεφόταν γύρω από την διδασκαλία. Κρίνοντας από τις δικές μου εμπειρίες με δασκάλους και καθηγητές, έχω αντλήσει ποικίλλα χαρακτηριστικά και έχω δημιουργήσει ένα προφίλ καθηγητή, το οποίο θεωρώ ότι θα μπορούσε να βοηθήσει σε μεγαλο βαθμό έναν μαθητή. Η όρεξη μου είναι μεγάλη και η επιθυμία μου για διδασκαλία και συνεργασία με παιδια και εφήβους ακόμα μεγαλύτερη. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Μαθήματα σε παιδί γυμνασίου του οικογενειακού μου κύκλου. Μαθήματα σε συμφοιτητές για ενισχυτική βοήθεια. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Το μονοπάτι της διδασκαλίας είναι μια δύσκολη επιλογή σε μια εποχή που η τεχνολογία έχει διεισδύσει σε όλους τους τομείς της ζωής. Η απάντηση ομως είναι απλή. Η φιλολογία και κατ’ επέκταση η διδασκαλία με κανει χαρούμενη. Αποτελεί το επάγγελμα στο οποίο μπορώ να τοποθετήσω τον εαυτό μου στο μέλλον και με γεμίζει με αισιοδοξία παρόλο που πολλές αντιδράσεις στην επιλογή μου ήταν ακριβώς αντίθετες. Κάθε φορά που μελετάω για το σχολείο παλαιότερα και τώρα για την σχολή, ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος είναι να σκέφτομαι το πως θα εξηγούσα την συγκεκριμένη υλη σε έναν μαθητή. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η μικρή ηλικία και η περιορισμένη εμπειρία μου αδιαφιλονίκητα δεν μου έχουν δώσει ακόμα την δυνατότητα να σκιαγραφώ πλήρως έναν μαθητή εντοπίζοντας όλες τις ανάγκες του. Ομως η ανταπόκριση του μαθητή σε κάθε μάθημα και σε τυχόν εργασίες είναι αρκετή για να με κατευθύνει στο που θα χρειαστεί να εστιάσω. Συζητώντας μαζί του στα πλαίσια του μαθήματος,  είναι εύκολο  ο καθηγητης να κατανοήσει τυχόν κενα ή δυσκολίες. 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές