Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κούρκουλου Ιακωβίνα

20 ετών 1 έτη διδακτικής εμπειρίας
Πτυχία
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχείο
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια - Χημικός Μηχανικός
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Ονομάζομαι Ιακωβίνα Κούρκουλου είμαι 20 χρονών και σπουδάζω στη Σχολή Χημικών Μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Στις Πανελλήνιες εξετάσεις συγκέντρωσα 18.250 μόρια και τελείωσα το γενικό λύκειο με βαθμό απολυτηρίου (19,2/20). 

Οι σπουδές μου έχουν άμεση σχέση με τα Μαθηματικά ,την Φυσική και την Χημεία και έτσι μπορώ να προσφέρω ιδιαίτερα μαθήματα σε αυτά.

Πέρα από τη κατανόηση της ύλης και τη βελτίωση των επιδόσεων, στόχος μου είναι να βοηθήσω τους μαθητές και τις μαθήτριες να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους και να θέσουν προσωπικούς στόχους για τη μάθησή τους μέσω της οργάνωσης και του σωστού διαβάσματος!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει
  • Καλή Επικοινωνία : Λόγω της ηλικίας μου και του χαρακτήρα μου, έχω καλή επικοινωνία με τα παιδιά, γεγονός που κάνει τα μαθήματα πιο ευχάριστα και κατανοητά.
  • Υπομονή και Υποστήριξη: Έχω μεγάλη υπομονή και μπορώ να βοηθήσω ακόμα και τους πιο αδύναμους μαθητές να κατανοήσουν την ύλη και να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έκανα έναν χρόνο ιδιαίτερο μάθημα στα μαθηματικά ,σε μια φοιτήτρια που σπούδαζε στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ), όπου σαν στόχο είχαμε να καλύψουμε κενά που υπήρχαν από το Γυμνάσιο και το Λύκειο.

Φέτος θα διδάσκω και σε φροντιστήριο. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Στο Γυμνάσιο, βρέθηκε στον δρόμο μου μια καθηγήτρια που μου έδωσε την αυτοπεποίθηση και την έμπνευση που χρειαζόμουν για να πετύχω τους στόχους μου. Χάρη σε εκείνη, κατάφερα να αλλάξω πορεία και να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Τότε συνειδητοποίησα πόσο μεγάλη αξία έχει ένας καλός καθηγητής και η διδασκαλία. Αυτή η εμπειρία με ενέπνευσε να ακολουθήσω τον δρόμο της διδασκαλίας, με στόχο να προσφέρω στους μαθητές μου την ίδια στήριξη και καθοδήγηση που έλαβα κι εγώ.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ξεκινώ με το να παρατηρώ πώς ανταποκρίνεται στα μαθήματα και συζητάω μαζί του για τα σημεία όπου νιώθει δυσκολία. Επίσης, επικοινωνώ με τους γονείς για να έχω μια πλήρη εικόνα. Με βάση αυτά, προσαρμόζω τη διδασκαλία μου ώστε να καλύψω τις συγκεκριμένες ανάγκες του μαθητή/μαθήτριας.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

2 Κριτικές

Την Ιακωβίνα την γνωρίζω από τότε που ήταν μικρό παιδί και είναι άτομο εμπιστοσύνης . Θα την συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε έναν γονέα που ψάχνει καθηγητή για ιδιαίτερα καθώς είναι πολύ μεταδοτική ,ευγενική και πρόθυμη!

Λίλη Καμπούρη

Γνωρίζω την Ιακωβίνα από όταν ήταν μικρό παιδί ,είναι ένα άτομο εμπιστοσύνης και ανεπιφύλακτα θα την συνιστούσα σε έναν γονέα για να κάνει ιδιαίτερα στο παιδί του. Είναι ευγενική , πρόθυμη και πολύ μεταδοτική !

Λίλη Καμπούρη