Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τ. Στέλλα

44 ετών 5 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου
Μαθητές Γυμνασίου

Πτυχιούχος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Έμπειρη εκπαιδευτικός με εργασιακή πείρα στην Ιδιωτική και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑ.Λ.). Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα για προετοιμασία πανελληνίων εξετάσεων σε μαθητές ΕΠΑ.Λ: Ιστορία Τέχνης, Τεχνολογία Υλικών, Ελεύθερο σχέδιο, Γραμμικό σχέδιο, δια ζώσης αλλά και διαδικτυακά (online). Παρέχεται πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό (προσωπικές σημειώσεις) σε κάθε μάθημα. Το πρώτο μάθημα γνωριμίας είναι δωρεάν. Δεκτά και ολιγομελή γκρουπ 2-3 μαθητών. Τιμές προσιτές και συζητήσιμες.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Στόχος μου είναι να κάνω τους μαθητές / μαθήτριες που αναλαμβάνω να αγαπήσουν το αντικείμενο που διδάσκω και να το γνωρίσουν πραγματικά και σε βάθος. Ταυτόχρονα αγαπώ πολύ τα παιδιά και θέλω να βλέπουν με αγάπη την εκπαιδευτική διαδικασία και να τα βοηθήσω στις σχολικές τους υποχρεώσεις. Το πρώτο μάθημα είναι δωρεάν, προσφέροντας στους μαθητές / μαθήτριες την ευκαιρία να εξοικειωθούν με το περιβάλλον διδασκαλίας και να αποφασίσουν αν η διδασκαλία μου είναι η κατάλληλη για αυτούς. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ να φέρω εις πέρας το έργο μου ως εκπαιδευτικός, με αληθινό ενδιαφέρον για την πρόοδο των μαθητών μου. 
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την προτίμησή σας!

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω 5ετή διδακτική εμπειρία τόσο σε δια ζώσης όσο και σε εξ' αποστάσεως μαθήματα. Συγκεκριμένα:

2019-2020 : Διδασκαλία σε φροντιστήρια.

2021-2024 : Καθηγήτρια σε δημόσιο σχολείο (Γυμνάσιο "ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ"  και  ΕΠΑ.Λ.).

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα την διδασκαλία ώστε να μεταφέρω τις γνώσεις και την αγάπη μου γύρω από την αρχιτεκτονική τέχνη και σε άλλους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με αυτήν σαν χόμπι ή επαγγελματικά. Προσωπικά, είναι μία επιτυχία να βλέπω έναν μαθητή / μια μαθήτρια μου να ωριμάζει και να εξελίσσεται σε κάτι που τον έχω βοηθήσει. 

 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μία ειλικρινής συζήτηση και εμπιστοσύνης στο πρώτο μάθημα είναι συχνά αρκετή για να κατανοηθούν οι βασικές ανάγκες αλλά και οι επιθυμίες ενός μαθητή / μίας μαθήτριας. Ωστόσο, όσο προχωρούν οι ώρες διδασκαλίας, τόσο ξεκαθαρίζεται ακόμα περισσότερο η κατεύθυνση που θα λάβει το μάθημα. 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές