Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πάτσης Χρήστος

31 ετών 12 έτη διδακτικής εμπειρίας
Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων
Εφαρμοσμένα Μαθηματικά στις Νέες Τεχνολογίες και Χρηματοοικονομικά
Πτυχία
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων 2015 Επαληθευμένο
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Master - Εφαρμοσμένα Μαθηματικά στις Νέες Τεχνολογίες και Χρηματοοικονομικά 2019
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Αριστούχος πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (υψηλότερη βαθμολογία ορκομωσίας) και κάτοχος μεταπτυχιακού Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου παραδίδει ιδιαίτερα στα παρακάτω μαθήματα: 

  • Μαθηματικά όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου (ΓΕΛ & ΕΠΑΛ)
  • Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Γ' Λυκείου - ΓΕΛ)
  • Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Γ' Λυκείου - ΓΕΛ & ΕΠΑΛ)
  • Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Γ' Λυκείου - ΕΠΑΛ)

Επιπλέον, παρέχω εξειδικευμένη συμβουλευτική σπουδών και υποστήριξη για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου για τελειόφοιτους Λυκείου, αξιοποιώντας την εκτενή γνώση μου για τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα στην Ελλάδα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους αξίζει να με επιλέξετε ως εκπαιδευτικό συνεργάτη:

Εκτεταμένη εμπειρία: Η πολυετής εμπειρία μου σε ιδιαίτερα μαθήματα στα επιστημονικά πεδία ειδίκευσής μου σημαίνει ότι έχω βοηθήσει δεκάδες μαθητές να ξεπεράσουν δυσκολίες και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Πρακτική γνώση: Οι γνώσεις μου δεν περιορίζονται μόνο στη θεωρία. Έχω εμπειρία και στον ιδιωτικό τομέα, γεγονός που μου επιτρέπει να συνδέω τη διδασκαλία με τις πραγματικές απαιτήσεις και εφαρμογές του επαγγελματικού κόσμου.

Σύγχρονες διδακτικές προσεγγίσεις: Χρησιμοποιώ καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε μαθητή, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνει εξατομικευμένη καθοδήγηση που οδηγεί στο μέγιστο μαθησιακό αποτέλεσμα.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες: Παρέχω εξειδικευμένη καθοδήγηση για την επιλογή σπουδών και τμημάτων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, στηρίζοντας τους μαθητές στην κρίσιμη διαδικασία του επαγγελματικού τους προσανατολισμού.

Ευελιξία και διαδραστικότητα: Η διδασκαλία μου είναι διαθέσιμη τόσο δια ζώσης όσο και online, με τη χρήση διαδραστικών εργαλείων που ενισχύουν την αφομοίωση της γνώσης.

Αυτοί οι παράγοντες με καθιστούν μια ολοκληρωμένη επιλογή για κάθε μαθητή που αναζητά ουσιαστική πρόοδο και επιτυχία.

Επαγγελματική Εμπειρία

Αναφορικά με την επαγγελματική μου εμπειρία:

  • Διαθέτω δώδεκα χρόνια εμπειρίας σε ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστηριακή διδασκαλία, καλύπτοντας ευρύ φάσμα μαθητών και αναγκών.
  • Έχω εργαστεί για πέντε χρόνια σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, αποκτώντας πρακτική γνώση και εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα.
  • Έχω διδάξει σε ιδιωτικό σχολείο, αποκτώντας εμπειρία σε εκπαιδευτικά περιβάλλοντα υψηλών απαιτήσεων.
  • Έχω επίσης προσφέρει τις υπηρεσίες μου εθελοντικά, διδάσκοντας σε κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Αθηναίων, με στόχο την υποστήριξη μαθητών που έχουν ανάγκη από πρόσθετη εκπαιδευτική βοήθεια.

    Αυτή η ποικιλόμορφη εμπειρία μου επιτρέπει να προσαρμόζω τη διδασκαλία μου στις διαφορετικές ανάγκες των μαθητών.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία για εμένα είναι κάτι που ξεπερνά τα όρια μιας επαγγελματικής δραστηριότητας. Είναι ένας τρόπος να συνεισφέρω στην εξέλιξη των μαθητών μου, βοηθώντας τους να αποκτήσουν τις γνώσεις που θα τους στηρίξουν στην πορεία τους. Την αντιμετωπίζω με υπευθυνότητα και στόχος μου είναι να προετοιμάσω τους μαθητές μου ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι εκπαιδευτικές ανάγκες κάθε μαθητή αξιολογούνται μέσα από μια συνδυαστική προσέγγιση που βασίζεται τόσο στην άμεση επικοινωνία όσο και στην αντικειμενική αξιολόγηση. Συγκεκριμένα, μέσα από συζητήσεις με τον μαθητή εντοπίζονται πιθανά κενά και αδυναμίες, ενώ η λύση ασκήσεων και η διενέργεια τεστ βοηθούν να αποτυπωθεί με ακρίβεια το επίπεδό του.

Καθοριστικής σημασίας είναι η διαφάνεια και η ανοιχτή επικοινωνία, καθώς η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ καθηγητή και μαθητή αποτελεί τη βάση για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών μαθησιακών αποτελεσμάτων. Μόνο μέσα από αυτήν τη συνεργασία μπορεί ο μαθητής να ξεκλειδώσει το πλήρες δυναμικό του.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

2 Κριτικές

Ο κ. Πατσής είναι ένας εξαιρετικός καθηγητής με μεγάλη εμπειρία και μοναδική προσέγγιση στη διδασκαλία. Αυτό που τον ξεχωρίζει είναι η ικανότητά του να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε μαθητή, ακόμα και σε εκείνους με μαθησιακές δυσκολίες. Με απόλυτη κατανόηση και υπομονή, καταφέρνει να δημιουργεί ένα υποστηρικτικό περιβάλλον μάθησης, όπου κάθε μαθητής μπορεί να αναπτυχθεί και να φτάσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Η διδασκαλία του είναι εξαιρετικά μεθοδική και κατανοητή, και η γνώση του στα επιστημονικά αντικείμενα είναι εντυπωσιακή. Είναι πάντα πρόθυμος να εξηγήσει δύσκολες έννοιες με απλό και σαφή τρόπο, ενώ χρησιμοποιεί παραδείγματα που κάνουν τη μάθηση ενδιαφέρουσα και προσιτή.

Επιπλέον, η ευαισθησία και η κατανόηση που δείχνει στους μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες είναι πραγματικά αξιοσημείωτες. Με την εξατομικευμένη προσέγγισή του, χτίζει την αυτοπεποίθηση των μαθητών και τους ενθαρρύνει να ξεπεράσουν τις προκλήσεις τους.

Δεν θα μπορούσα να προτείνω κάποιον καλύτερο καθηγητή. Ο κ. Πατσής είναι επαγγελματίας, προσηλωμένος στο έργο του και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τους μαθητές του να πετύχουν.

Tsiolka Kleanthi

Ο Χρήστος είναι ένας εξαιρετικός καθηγητής μαθηματικών που συνδυάζει βαθιά γνώση του αντικειμένου με αφοσίωση στους μαθητές του. Με την υπομονή και την ικανότητά του να εξηγεί ακόμα και τις πιο πολύπλοκες έννοιες με απλότητα και σαφήνεια, με βοήθησε να κατανοήσω δύσκολα θέματα που φαινόντουσαν ακατόρθωτα. Επιπλέον, η προσαρμοστικότητά του στον τρόπο διδασκαλίας ανάλογα με τις ανάγκες κάθε μαθητή, τον καθιστά μοναδικό. Χάρη στην καθοδήγησή του, έχω βελτιώσει σημαντικά τις επιδόσεις μου και νιώθω πολύ πιο σίγουρος στις εξετάσεις. Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε επιθυμεί να βελτιώσει τις γνώσεις του στα μαθηματικά!

Βλ. Θανάσης