Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Φλεβαράκη Σοφία

30 ετών 1 έτη διδακτικής εμπειρίας
Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Είμαι απόφοιτος Ιστορίας και Εθνολογίας με μεταπτυχιακό στη Συντήρηση και Αποκατάσταση Μνημείων Πολιτισμού και αναζητώ την ευκαιρία να διδάξω Ιστορία, Ιστορία της Τέχνης, Έκθεση, Κείμενα και Λογοτεχνία σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου καθώς και σε φοιτητές.

Με εμπειρία στην εκπαίδευση και πρακτική διδασκαλία σε σχολεία, προσφέρω:

  • Ενθουσιασμό και δέσμευση για τη μεταδοτικότητα της γνώσης.
  • Εξειδικευμένη καθοδήγηση στην κατανόηση ιστορικών γεγονότων και πολιτιστικών φαινομένων.
  • Δημιουργικές μεθόδους διδασκαλίας για την ανάπτυξη δεξιοτήτων έκθεσης και ανάλυσης κειμένων.
  • Υποστήριξη στην κατανόηση και ερμηνεία λογοτεχνικών έργων.

Είμαι αφοσιωμένος στο να ενθαρρύνω τους μαθητές να αναπτύξουν κριτική σκέψη και να συνδέσουν θεωρητικές γνώσεις με πρακτικές εφαρμογές.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει
  • Εκτενής Εξειδίκευση: Είμαι απόφοιτος Ιστορίας και Εθνολογίας με μεταπτυχιακό στη Συντήρηση και Αποκατάσταση Μνημείων Πολιτισμού. Η πολυδιάστατη εκπαίδευσή μου μου επιτρέπει να συνδυάσω ιστορικές γνώσεις με βαθιά κατανόηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και της τέχνης.
  • Εμπειρία στην Εκπαίδευση: Έχω διδάξει σε μαθητές διαφόρων ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου . Η πρακτική μου εμπειρία με έχει διδάξει πώς να προσαρμόζω τις μεθόδους διδασκαλίας για να ικανοποιώ τις διαφορετικές ανάγκες και επίπεδα των μαθητών.
  • Δημιουργικές και Αποτελεσματικές Μέθοδοι Διδασκαλίας: Χρησιμοποιώ καινοτόμες και δημιουργικές προσεγγίσεις για να κάνω τα μαθήματα ενδιαφέροντα και κατανοητά. Ενθαρρύνω την ενεργό συμμετοχή των μαθητών και τη διαρκή αλληλεπίδραση.
  • Υποστήριξη και Καθοδήγηση: Παρέχω εξατομικευμένη υποστήριξη για την ανάπτυξη δεξιοτήτων έκθεσης, ανάλυσης και κριτικής σκέψης, προετοιμάζοντας τους μαθητές για επιτυχία στις εξετάσεις και στη ζωή γενικότερα.
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές