Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παπανικολάου Δημήτριος

22 ετών 2 έτη διδακτικής εμπειρίας
Κλασσική Φιλολογία
Κομοτηνή
Πτυχία
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Πτυχίο - Κλασσική Φιλολογία 2023 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Καλησπέρα σας,

Oνομάζομαι Παπανικολάου Δημήτριος και είμαι απόφοιτος του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Ασχολούμαι με τα ιδιαίτερα μαθήματα για 2 έτη καθώς και με την παροχή ενισχυτικής διδασκαλίας σε φοιτητές φιλολογίας. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά καθε σχολικής τάξης (Δημοτικό - Γυμνάσιο -Λύκειο) αλλα και σε φοιτητές προπτυχιακών σπουδών. Βρίσκομαι στην πόλη της Κομοτηνής όπου και σπούδασα. Έχω μεγάλο πάθος με τη διδασκαλία και καθε μαθητής για εμένα είναι μια νεα ευκαιρία να γίνομαι καλύτερος και να προσπαθώ περισσότερο για την επιτυχία του σε οτι όνειρο και αν έχει ώστε να το πετύχουμε μαζί.

Για την ταχύτερη και αμεσότερη επικοινωνία μας καλέστε με στο παρακάτω νούμερο () ή στείλτε μου στα social, ευχαριστώ πολύ για την προτίμησή σας !!!

"Η τιμή είναι συζητήσιμη ανάλογα με το επίπεδο και την σχολική τάξη του μαθητή!!!"

Δημήτρης Παπανικολάου

Instagram: _d.papanikolaou _

E-

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η διδασκαλία ειναι το όνειρο μου απο την πρώτη ημέρα που αποφάσισα να ασχοληθώ με την φιλολογία. Ενδιαφέρομαι πολυ για την σφυρηλάτηση των νέων μαθητών και αναγνωρίζω το πόσο σημαντική είναι η εκπαίδευση των παιδιών και η απόκτηση παιδείας μιας και εκεί θα βασιστεί το μέλλον αυτής της κοινωνίας.

Επαγγελματική Εμπειρία

Σε διάστημα δύο ετών εχω ασχοληθεί με παιδιά κυρίως  γυμνασίου και λυκείου καθώς και με φοιτητές φιλολογικών σπουδών. Αναλαμβάνω βέβαια και παιδιά δημοτικού χωρίς κανένα πρόβλημα.  Είχαμε τα επιθυμητά αποτελέσματα με τον εκάστοτε μαθητή και αποτέλεσα αρωγό του στην οποιαδήποτε προσπάθειά του. Ως γνωστόν ο κάθε μαθητής είναι και ένας διαφορετικός άνθρωπος για αυτό και το καθε διδακτικό πλάνο προσαρμόζεται πανω στον ίδιο το μαθητή και τις ικανότητές του. Μέσω αυτής της διαδικασίας τα αποτέλεσμα ειναι πάντα τα επιθυμητά!!!

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία διότι η τριβή και η συνεργασία με τον εκάστοτε μαθητή μου ,μου δίνει την ευκαιρία να νιώσω οτι συνεισφέρω και εγω στην μελλοντική επιτυχία ενός ανθρώπου. Στόχος μου είναι να καταφέρω να κάνω τον καθε μαθητή μου να αγαπήσει το αντικείμενο διδασκαλίας όπως το αγαπώ και εγω ο ίδιος.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Καθε μαθητής στο πρώτο μας  μάθημα περνάει μια διαδικασία "εξέτασης" ώστε να εντοπίσουμε το επίπεδο των γνώσεων του και να διαμορφώσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για αυτόν, τόσο σχετικά με το περιεχόμενο που θα πρέπει να διδαχθεί οσο και με τις εβδομαδιαίες ώρες που απαιτούνται για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές