Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λίβα Κωνσταντίνα

31 ετών 2 έτη διδακτικής εμπειρίας
Καλαμάτα
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδονται μαθήματα σχετικά με την Χημεία σε μαθητές μέσης εκπαίδευσης, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές. Παρέχεται συμβουλευτική και αναλαμβάνεται η εκπόνηση πτυχιακών και διπλωματικών εργασιών, καθώς και εργασιών εξαμήνου.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Σκοπός είναι η ανάπτυξη επιστημονικού συλλογισμού και η εις βάθος κατανόηση της θεωρίας με την βοήθεια ασκήσεων, εργασιών και άλλων εργαλείων και με προσαρμογή των μαθημάτων στις ανάγκες του κάθε διδασκόμενου. Η διδασκαλία της Χημείας μπορεί να είναι τρομερά ενδιαφέρουσα, δημιουργική και διασκεδαστική!

Επαγγελματική Εμπειρία

Είμαι Χημικός (πτυχίο Χημείας ΑΠΘ), κάτοχος μεταπτυχιακού του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε Συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Διπλώματος Ειδίκευσης «ΧΗΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ – ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ», τελειόφοιτη του MRes (Master of Research) – Ερευνητικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Επιστήμης Διατροφής και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Αιγαίου Ειδίκευσης «Global Innovation and Sustainability in the Food Industry and Nutrition» και υποψήφια Διδάκτορας του τμήματος Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. 

Παράλληλα  επιτελώ επικουρικό διδακτικό έργο σε προπτυχιακούς φοιτητές του ΤΕΔΔ των μαθημάτων: 1) Εργαστήριο Γενικής και Ανόργανης Χημείας, 2) Εργαστήριο Οργανικής Χημείας, 3) Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων, 4) Εργαστήριο Βιοχημείας, 5) Εργαστήριο Διατροφής και Μεταβολισμού Μακροθρεπτικών Συστατικών και είμαι υπεύθυνη για την καθοδήγηση και τον συντονισμό εκπόνησης πτυχιακών εργασιών προπτυχιακών φοιτητών 

Έχω εργαστεί ως Εκπαιδευτικός σε Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτιση, διδάσκοντας σε σπουδαστές επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ» των μαθημάτων: 1) Ειδικά Θέματα Φυσικής και 2) Στοιχεία Χημείας – Κοσμετολογία 3) Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα (Παρασκευή σαπουνιών, φυσικών καλλυντικών. 

Ακόμη, διαθέτω Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο: «Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Θεωρητικές και Βιωματικές Προσεγγίσεις» και Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο: «Ειδική Αγωγή: Διεπιστημονικές Πρακτικές Σύγκλισης».

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα αυτόν τον κλάδο γιατί αγαπώ την Χημεία και σκοπός μου είναι να εμφυσήσω αυτόν τον ενθουσιασμό στους μαθητές μου και να προωθήσω την ανάπτυξη επιστημονικού τρόπου σκέψης τους. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κάνοντας ένα πρώτο μάθημα δωρεάν και συζητώντας με ειλικρίνεια και ενσυναίσθηση με τον διδασκόμενο μπορώ να αφουγκραστώ τις ανάγκες του  και να προσαρμόσω το μάθημα ώστε να είναι κατανοητό και ευχάριστο. 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές