Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ροδοπαίου Χριστιάνα

29 ετών 8 έτη διδακτικής εμπειρίας
Νεα Ιωνία
Μαθήματα που παραδίδετε
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού

Ονομάζομαι Χριστιάνα Ροδοπαίου και είμαι εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής με σχεδόν οκτώ χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εκπαίδευσης. Διαθέτω πτυχίο στην Ειδική Αγωγή και μεταπτυχιακό στη Δραματική Τέχνη, ενώ έχω παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση. Παράλληλα, έχω εκτενή εμπειρία στη διδασκαλία παιδιών με προβλήματα ακοής, καθώς είμαι κάτοχος επάρκειας στη νοηματική γλώσσα. Είμαι, επίσης, πιστοποιημένη στη γραφή και ανάγνωση του συστήματος Braille για τυφλούς.

Προσφέρω εξατομικευμένα ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές όλων των τάξεων του Δημοτικού, προσαρμοσμένα στις ατομικές τους ανάγκες, ανεξαρτήτως τυχόν μαθησιακών δυσκολιών.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Με βαθιά αγάπη για τα παιδιά και αφοσίωση στη διδασκαλία, συνδυάζω την πολυετή μου εμπειρία με εξατομικευμένες μεθόδους διδασκαλίας, ώστε να προσφέρω την καλύτερη δυνατή εκπαιδευτική υποστήριξη. Η αγάπη μου για το επάγγελμα και η επιθυμία μου να βοηθήσω κάθε παιδί να αναπτύξει τις δυνατότητές του με κάνουν την ιδανική επιλογή για την εκπαίδευσή τους.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω οκτώ χρόνια εμπειρία στη διδασκαλία μαθητών δημοτικού!

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές