Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καρσανίδου Κυριακή

31 ετών 6 έτη διδακτικής εμπειρίας
Μηχανολόγος μηχανικός
Πτυχία
Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο
Master - Μηχανολόγος μηχανικός 2021 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Απόφοιτη του πολυτεχνικού τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με πολυετή εμπειρία διδασκαλίας σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου καθώς και σε φοιτητές επαγγελματικών σχολών ΕΠΑΣ. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών και Φυσικής σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Το μάθημα προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε μαθητή/μαθήτριας και μεθοδικά πετυχαίνουμε τους στόχους που έχουμε θέσει εξαρχής. Γι’ αυτόν τον σκοπό ακολουθούμε την ύλη του σχολικού βιβλίου αλλά βασιζόμαστε και εμπλουτίζουμε την γνώση με την χρήση βοηθημάτων και προσωπικών σημειώσεων. Επίσης πραγματοποιούνται τριμηνιαία διαγωνίσματα τα οποία βοηθάνε να εντοπίζουμε τις αδυναμίες και να προετοιμαζόμαστε για τα σχολικά διαγωνίσματα. Ακολουθούνται σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας.

Επαγγελματική Εμπειρία

Εργάζομαι ως μηχανολόγος μηχανικός σε κατασκευάστρια εταιρία ηλεκτρικών μηχανών και παράλληλα παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών και φυσικής. Έχω πολυετή εμπειρία διδασκαλίας η οποία ξεκινάει από τα φοιτητικά μου χρόνια. Επιπλέον έχω διδάξει μαθήματα μηχανολογίας σε επαγγελματικές σχολές ΕΠΑΣ.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η ανάγκη μου να μεταδώσω την γνώση την οποία κατέχω με οδήγησε στο να ασχοληθώ με την διδασκαλία. Σε αυτό προστέθηκε και η πεποίθηση μου ότι μπορώ να βοηθήσω οποιον/α μαθητή ή μαθήτρια όχι μόνο να αντιληφθεί τα μαθηματικά και τη φυσική αλλά και να βρει ενδιαφέρον σε αυτά. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κατά την διάρκεια των πρώτων μαθημάτων θα εντοπίσουμε τυχόν δυσκολίες και αδυναμίες. Αυτό θα γίνει μέσα από ασκήσεις που θα λύσουμε και ερωτήσεις κατά την διάρκεια του μαθήματος. Το μάθημα στην συνέχεια θα προσαρμοστεί στις ανάγκες του μαθητή/μαθήτριας.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Θερινά μαθήματα

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Επέλεξα την Κυριακή για να κάνει μαθηματικά στον γιο μου. Εξαιρετική στην δουλειά της, ευγενική και με καταρτισμένες γνώσεις πάνω σε αυτό που ασχολείται. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη από την ίδια όσο και από τις επιδόσεις του παιδιού μου από όταν ξεκίνησε τα ιδιαίτερα!! Την συστήνω ανεπιφύλακτα.

Καροπουλου Μαργαριτα