Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος

19 ετών 1 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Φοιτητής στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΗΜΜΥ-ΕΜΠ) παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε όλα τα μαθήματα του Δημοτικού και του Γυμνασίου και στα μαθήματα Θετικών Σπουδών του Λυκείου. Πραγματοποιείται εξατομικευμένο μάθημα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τους στόχους του κάθε μαθητή. Τιμές προσιτές με διαβαθμίσεις ανάλογα την βαθμίδα εκπαίδευσης (δημοτικό-γυμνάσιο-λύκειο).

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είμαι συστηματικός και οργανωτικός, προγραμματίζω το μάθημα εκ των προτέρων και βοηθάω τους μαθητές να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Συγχρόνως, υπάρχει άμεση και καλή επικοινωνία με τα παιδιά, προκειμένου το μάθημα να είναι αποδοτικό. Τέλος, έχοντας υπάρξει και ο ίδιος άριστος μαθητής, συγκεντρώνοντας 19.300+ μόρια στις Πανελλήνιες εξετάσεις στην κατεύθυνση θετικών σπουδών, γνωρίζω την "συνταγή" που οδηγεί στην μαθησιακή επιτυχία.

Επαγγελματική Εμπειρία

1-1,5 χρόνο εμπειρίας στα ιδιαίτερα, αναλαμβάνοντας παιδιά γυμνασίου και λυκείου

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία πραγματοποιείται παράλληλα με τις σπουδές μου, διευρύνει τις εμπειρίες μου στον εκπαιδευτικό τομέα και καλύπτει ένα δημιουργικό κομμάτι μου. Μου παρέχεται, επίσης, η δυνατότητα να βοηθάω τους μαθητές μου να βελτιώνονται και να εξελίσσονται συνεχώς.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κάθε μαθητής χρειάζεται εξατομικευμένο μάθημα, προκειμένου να καλυφθούν βέλτιστα οι ανάγκες του. Η υπάρχουσα εμπειρία μου στον χώρο της διδασκαλίας σε συνδυασμό με την συνεχή επικοινωνία με μαθητές και γονείς αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να γίνουν αντιληπτές οι ανάγκες αυτές.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές