Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σουμίλα Ευαγγελία

22 ετών 2 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής, Μαθηματικών και Χημείας σε παιδιά Γυμνασίου και Α' Λυκείου, καθώς και σε παιδιά Δημοτικού (όλα τα μαθήματα).

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είμαι φιλική και δένομαι εύκολα και γρήγορα με τα παιδιά. Η εμπειρία μου στην δημιουργική απασχόληση και την διδασκαλία σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες με έχει βοηθήσει να προσεγγίζω την διαδικασία την εκμάθησης με δημιουργικότητα και να εφαρμόζω μεθόδους πέραν των παραδοσιακών (διαδραστικά παιχνίδια, χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, ζωγραφική, χρήση προσωπικών μου σημειώσεων με χρώματα για να τραβάνε την προσοχή) 

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω δύο χρόνια εμπειρίας στην παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων σε παιδιά Γυμνασίου και Δημοτικού με μαθησιακές δυσκολίες. Επιπλέον έχω δύο χρόνια εμπειρίας στην φύλαξη και δημιουργική απασχόληση μικρού παιδιού.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα την διαδικασία  μετάδοσης γνώσεων σε παιδιά, να καταλαβαίνω πώς μαθαίνει το κάθε παιδί και να μαθαίνω κι εγώ από αυτά. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Το κάθε παιδί είναι ξεχωριστό και απορροφά την γνώση με διαφορετικό τρόπο. Πρέπει να περάσει ένα διάστημα μέχρι να το γνωρίσω και να το καταλάβω, ενώ παράλληλα δοκιμάζω διαφορετικές τεχνικές μέχρι να βρούμε αυτό που ταιριάζει σε κάθε μαθητή/ρια, πάντα σε συνεργασία με τους γονείς.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές