Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Todorov Vesselin

68 ετών 33 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Φοιτητές

Καθηγητής πανεπιστημίου με 33 χρόνια εμπειρίας στην ακαδημαϊκή διδασκαλία και ηγετική ικανότητα, με προϋπηρεσία σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ελβετίας καθώς και 20 χρόνια αξιόπιστης εμπειρίας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τη διεθνή επιχειρηματικότητα, προσφέρει σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές: 
• Ιδιαίτερα μαθήματα
• Ακαδημαϊκή καθοδήγηση, επίβλεψη και υποστήριξη στην εκπόνηση διατριβών, ερευνητικών εργασιών, δημιουργία μελετών, και άλλων ακαδημαϊκών εργασιών. 
> Θεματικές κατηγορίες (με αντιπροσωπευτική δειγματοληψία μαθημάτων): 
• Επιχείρηση: Θεμελιώδεις αρχές της επιχείρησης, Παγκόσμια επιχειρηματικότητα, Επιχειρηματική στρατηγική, Επιχειρηματικό πλάνο, Επιχειρηματική ηθική. 

• Επικοινωνία: Βασικές αρχές της επικοινωνίας, Διαπολιτισμική επικοινωνία, Δημοσιογραφία, Μέσα μαζικής ενημέρωσης, Δημόσιες σχέσεις, Social Media. 
• Διεθνής Πολιτική. 
• Διοίκηση: Βασικές αρχές διοίκησης, Διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, Στρατηγική διοίκηση, Ηγεσία, Οργανωτική συμπεριφορά. 
• Μάρκετινγκ: Βασικές αρχές μάρκετινγκ, Ολοκληρωμένες επικοινωνίες μάρκετινγκ, Διεθνές μάρκετινγκ, Διαχείριση μάρκετινγκ, Σχέδιο μάρκετινγκ, Στρατηγικό μάρκετινγκ.
 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Καθηγητής πανεπιστημίου με 33 χρόνια εμπειρίας στην ακαδημαϊκή διδασκαλία και ηγετική ικανότητα, με προϋπηρεσία σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ελβετίας καθώς και 20 χρόνια αξιόπιστης εμπειρίας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τη διεθνή επιχειρηματικότητα.

> Γλώσσα διδασκαλίας: Ελληνικά, Αγγλικά, Ρωσικά, Βουλγάρικα. 

> Τρόπος διδασκαλίας: Στο σπίτι του φοιτητή, μέσω διαδικτύου, ανάμεικτα.

> Διδακτικό υλικό: Βιβλία, παρουσιάσεις PowerPoint, επιστημονικά περιοδικά, επιστημονικές και επαγγελματικές ιστοσελίδες, προσωπικές ακαδημαϊκές σημειώσεις.

Επαγγελματική Εμπειρία

33 χρόνια εμπειρίας στην ακαδημαϊκή διδασκαλία και ηγετική ικανότητα, με προϋπηρεσία σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ελβετίας καθώς και 20 χρόνια αξιόπιστης εμπειρίας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τη διεθνή επιχειρηματικότητα,

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Προσφέρω τεράστιες και βαθιές γνώσεις στους τομείς της εξειδίκευσής μου σε συνδυασμό με τη μοναδική επαγγελματική και ακαδημαϊκή μου εμπειρία σε πρόθυμους φοιτητές.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κατανοώ τις μαθησιακές ανάγκες ενός φοιτητή μέσα από μια βαθιά ανάλυση μιας προσωπικής συνέντευξης με τον φοιτητή.

Με αυτόν τον τρόπο δημιουργώ μια προσαρμοσμένη προσέγγιση και λύσεις για την κάλυψη των μαθησιακών αναγκών και στόχων του φοιτητή.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές