Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καραχλέ Γεωργία

25 ετών 2 έτη διδακτικής εμπειρίας
Μοριακή Βιολογία και Γενετική
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Πτυχίο - Μοριακή Βιολογία και Γενετική 2022 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Κάτοχος διπλώματος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής (ΔΠΘ), πιστοποιητικό διδαδκτικής επάρκειας Βιολογίας, μεταπτυχιακή φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής με ειδίκευση την Αναπαραγωγική Βιολογία. Παραδίδω 1. μαθήματα Βιολογίας Γενικής Παιδείας Γυμνασίου και Λυκείου και κατεύθυνσης Β' Λυκείου. 2. Ιδιαίτερα Χημείας γυμνασίου και Λυκείου 3. Ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών 
Παράλληλα έχω διδακτική εμπειρία και στην παράδοση μαθημάτων αγγλικών μαθητών δημοτικού και γυμνασίου.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η επιστήμη της βιολογίας ήταν ανέκαθεν το πάθος μου και πλέον το μέλλον μου. Επέλεξα να εντρυφήσω σε αυτή και να συνεισφέρω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον κόσμο της επιστήμης με μόνο σκοπό την βελτίωση της ποιότητας της ανθρώππινης ζωής. Το ίδιο πάθος έχω και για την μετάδοση της γνώσης αυτής. Έχοντας υπάρξει χρόνια πίσω από τα θρανία και σχετικά πρόσφατα, γνωρίζω αρκετά καλά τις ανάγκες των μαθητών, την προσέγγιση τους και θα προσπαθήσω εξατομικευμένα για κάθε μαθητή να αναδείξω την δυναμική του. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Δύο χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε μαθήματα δημοτικού. Πλέον κατέχω πιστοποιητικό διδακτικής επάρκειας από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία είναι λειτούργημα αν ληφθεί υπόψη η συμβολή της εκπαίδευσης στην διαμόρφωση προσωπικότητας ενός ατόμου. Η προσωπική χαρά κάθε εκπαιδευτικού στο να συμμετέχει έστω και σε ένα μικρό βαθμό στην εξέλιξη ενός παιδιού / ενήλικα καθώς και η πρακτική ανέλιξη σε ατομικό και γνωστικό επίπεδο του κάθε μαθητή είναι όσα χρειάζεται ένας δάσκαλος. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Συζήτηση για τους στόχους του, κατανόηση του τρόπου προσέγγισης διδασκαλίας πολύ εξατομικευμένα, κάθε μαθητής αποδίδει με διαφορετική αναλογία διαβάσματος, προφορικής παράδοσης και φόρτου εργασιών / διαγωνισμάτων.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές