Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γκιζλής Αλέξανδρος

46 ετών 6 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Με πάνω από 20 έτη εμπειρίας στην πληροφορική και 6 στην εκπαίδευση, μπορώ να καλύψω τις ανάγκες κάθε μαθητή, αλλά και να του προσφέρω ένα επίπεδο κατανόησης πέρα από τα αυστηρά όρια ενός μαθήματος.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Το πρώτο που θα πρέπει να επιδιώξει ένας εκπαιδευτής για να πετύχει το σκοπό του είναι η παρακίνηση του μαθητευόμενου. Κάποιος που έχει αποκλειστικά εμπειρία στην εκπαίδευση θα δυσκολευτεί να περιγράψει πώς οι γνώσεις που μεταφέρει μεταφράζονται στον εργασιακό τομέα, ώστε να παρακινήσει επαρκώς το μαθητή. Γι' αυτό το λόγο θα πρέπει κανείς να προτιμήσει εκπαιδευτή με εργασιακή εμπειρία, όπως εμένα.

Συνυπολογίζοντας και την διδακτική μου εμπειρία, έχετε στη διάθεσή σας τον τέλειο συνδυασμό για την επιτυχία.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω εργαστεί σε εταιρίες πληροφορικής στο εσωτερικό και στο εξωτερικό επί 21 έτη, τα περισσότερα από αυτά ως Senior Software Developer. Επίσης έχω διδάξει πληροφορική σε στρατιωτικές σχολές και σεμινάρια, αλλά και ορισμένα ιδιαίτερα, τα τελευταία 6 χρόνια.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Αντλώ ικανοποίηση και υπερηφάνεια από τις επιτυχίες των μαθητών μου, καθώς τις θεωρώ και δική μου επιτυχία. Έχω επιλέξει τη διδασκαλία γιατί είναι ο καλύτερος τρόπος για εμένα να προσφέρω.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Θα αξιολογήσω τις γνώσεις του με μια αρχική συνέντευξη και δοκιμαστικές ασκήσεις. Θα συζητήσω τους στόχους του και τις προτιμήσεις του στον τρόπο μάθησης. Έτσι, θα προσαρμόσω το πλάνο μαθημάτων στις ανάγκες του. Θα τον αξιολογώ συνεχώς, ώστε να βλέπω πόσο αποτελεσματικός είναι ο τρόπος μάθησης, και θα τον προσαρμόζω μέχρι να πετυχαίνουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές