Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπουζούκης Σπύρος

24 ετών 0 έτη διδακτικής εμπειρίας
Νεότερη και Σύγχρονη Ελληνική Ιστορία
Ιστορία
Ζωγράφου
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Master - Νεότερη και Σύγχρονη Ελληνική Ιστορία 2023 Επαληθευμένο
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Ιστορία 2021 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Ονομάζομαι Σπύρος Μπουζούκης και είμαι αριστούχος απόφοιτος Μεταπτυχιακού στη Νεότερη και Σύγχρονη Ελληνική Ιστορία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Απευθύνομαι σε φοιτητές, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς. Προσφέρω μαθήματα Νεότερης και Σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας και Ιστορίας του Ψυχρού Πολέμου. Επίσης, κατευθύνω τους φοιτητές στην οργάνωση, συγγραφή και επιμέλεια εργασιών: σεμιναριακών, πτυχιακών και διπλωματικών. Στο ίδιο πλαίσιο, μέσω ενός συνδυασμού παραδοσιακών και σύγχρονων πρακτικών, βοηθώ τους φοιτητές να συμπτύξουν τα πορίσματά τους σε περιεκτικά κείμενα, ώστε αυτά να τεθούν προς παρουσίαση με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων. Τέλος, ενισχύω την προσπάθεια των φοιτητών στην απαιτητική διαδικασία συμπλήρωσης του βιογραφικού σημειώματος, απαραίτητων δικαιολογητικών για λήψη υποτροφιών και αιτήσεων για πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Διαθέτω εξαιρετικές σημειώσεις. Επικεντρώνομαι στον διάλογο, επιδιώκοντας πάντοτε να κρατάω ενεργό το ενδιαφέρον των μαθητών. Προσπαθώ να "εκλαϊκεύω" την επιστήμη, ώστε να γίνεται πιο εύκολα προσιτή.

Επαγγελματική Εμπειρία

Δεν διαθέτω ακόμη διδακτική εμπειρία. Ωστόσο, τόσο οι απαιτήσεις και παράμετροι των σπουδών μου όσο και η εμπειρία μου ως Ιστορικός Ερευνητής στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών ανέπτυξαν τις οργανωτικές και επικοινωνιακές ικανότητές μου, μαθαίνοντάς με να ενεργώ τόσο ως μονάδα όσο και ως μέρος ενός συνόλου. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Διαθέτω απεριόριστο πάθος για την ιστορία και επιθυμώ να το μεταδώσω και στους συναδέλφους φοιτητές. Φιλοδοξώ να ακολουθήσω ακαδημαϊκή πορεία που θα συνδυάζει τη διδασκαλία και την πρωτογενή έρευνα. Πρωταρχικός στόχος μου είναι να ενθαρρύνω και άλλους φοιτητές να θέσουν παρόμοιες βλέψεις και να τις επιτύχουν. Έτσι, επιδιώκω να δημιουργήσω μια κοινότητα ανθρώπων με πάθος για την έρευνα.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η ουσία κρύβεται στον συνεχή διάλογο και στο "brainstorming", προκειμένου ο μαθητής/-τρια να αισθανθεί άνετα, να επικοινωνήσει και να κατανοήσει σε βάθος κάθε πτυχή του ζητήματος που καλείται να αντιμετωπίσει. Ο δρόμος προς την ακαδημία είναι απαιτητικός, αλλά, ταυτόχρονα, με κατάλληλη καθοδήγηση, οργάνωση και πρόγραμμα μπορεί να μετατραπεί σε ενδιαφέρον και απολαυστικό ταξίδι για όλους.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές