Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τσαλα Σοφια

20 ετών 1 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου

Είμαι φοιτήτρια Πληροφορικής και προσφέρω online ιδιαίτερα μαθήματα προγραμματισμού για μαθητές Γ' Λυκείου, ειδικά σχεδιασμένα για την προετοιμασία στις Πανελλήνιες. Μέσα από διαδραστικά εργαλεία και προσωπική καθοδήγηση, θα σε βοηθήσω να κατανοήσεις πλήρως τη θεωρία και να εξασκηθείς στην επίλυση ασκήσεων. Πρώτο μάθημα δωρεάν!

Μάθε από την άνεση του σπιτιού σου με ευέλικτο πρόγραμμα! Επικοινώνησε για περισσότερες πληροφορίες.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Γιατί να με επιλέξεις; Με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και ευέλικτο πρόγραμμα, μπορώ να σε βοηθήσω να κατανοήσεις σε βάθος το μάθημα και να πετύχεις τους στόχους σου!

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω συνεργαστεί με μαθητές σε ατομικό επίπεδο, βοηθώντας τους να επιτύχουν υψηλές επιδόσεις μέσα από προσαρμοσμένα μαθήματα που επικεντρώνονται στις απαιτήσεις του σχολείου και των εξετάσεων. Οι γνώσεις μου σε γλώσσες προγραμματισμού, συνδυάζονται με πρακτική εξάσκηση και πραγματικά παραδείγματα, για να εξασφαλίσω την πλήρη κατανόηση των μαθημάτων.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία για μένα είναι ένας τρόπος να μοιράζομαι τη γνώση και το πάθος μου για τον προγραμματισμό. Επέλεξα να διδάσκω γιατί πιστεύω στη δύναμη της εκπαίδευσης να αλλάξει ζωές και να ανοίξει πόρτες σε νέες ευκαιρίες. Το να βλέπω τους μαθητές μου να κατανοούν δύσκολες έννοιες και να προοδεύουν είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή.

 Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους μαθητές να ξεπεράσουν τις προκλήσεις, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να επιτύχουν τους στόχους τους στις Πανελλήνιες, θέτοντας γερά θεμέλια για την μετέπειτα ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους πορεία.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές