Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καλλιβωκά Ιρένα

27 ετών 3 έτη διδακτικής εμπειρίας
Ιστορικός
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Πτυχίο - Ιστορικός 2023 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα φιλολογικών πάσης φύσεως για μαθητές Δημοτικού (Γλώσσα, Ιστορία), Γυμνασίου (Νεοελληνική Γλώσσα/Λογοτεχνία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα) και Α΄/Β΄ Λυκείου (Αρχαία Ελληνική Γλώσσα, Νέα Ελληνική Γλώσσα/Λογοτεχνία, Λατινικά, Κοινωνιολογία). Επιπλέον, αναλαμβάνω τη δημιουργική απασχόληση παιδιών κάθε ηλικίας. Όλα σε προσιτές τιμές, με ευέλικτο ωράριο και δυνατότητα αλλαγής ώρας.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Διδάσκω με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο, προσαρμόζοντας το μάθημα στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του/της εκάστοτε μαθητή/μαθήτριας. Είμαι φιλική και ήρεμη με τα παιδιά και διαθέτω μεταδοτικότητα. Επιστρατεύω πολύ συχνά τη χρήση παραδειγμάτων, επαναλήψεων και σχεδιαγραμμάτων στην εκπαιδευτική διαδικασία, για πιο ολοκληρωμένη και σε βάθος κατανόηση. Προσαρμόζω το πρόγραμμα και τις τιμές πάντοτε κατόπιν συζήτησης με κηδεμόνες και εκπαιδευόμενους/ες, εστιάζοντας σε επιμέρους παραμέτρους. Επιπρόσθετα, υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής επαναληπτικών τεστ και ενημέρωσης κηδεμόνων για την πρόοδο των διδασκόμενων. Το ωράριο είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και διατίθενται πολύ προσιτές τιμές, καθώς και δυνατότητα online διδασκαλίας.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω 3 έτη επαγγελματικής εμπειρίας στη διεξαξωγή ιδιαίτερων μαθημάτων και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών σε διάφορες ηλικίες. Στο τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, του οποίου είμαι απόφοιτος, έχω έρθει σε επαφή και έχω μελετήσει εκτενώς αρχαία ελληνικά κείμενα, ιστορικές πηγές, λογοτεχνικά κείμενα, καθώς και επιστημονικά άρθρα κοινωνικού και ανθρωπολογικού περιεχομένου.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Στόχο μου αποτελεί, πέραν της επίκτησης της γνώσης, η δημιουργία μίας σχέσης αμοιβαίας κατανόησης και άνεσης, καθώς και ενός ευχάριστου κλίματος μεταξύ εμού και των διδασκόμενων. Διακατέχομαι από μεγάλη αγάπη και ενθουσιασμό σε ό,τι αφορά τη διδασκαλία και τις ανθρωπιστικές επιστήμες. Μου αρέσει να μεταλαμπαδεύω τις γνώσεις μου και να προσφέρω στον εν λόγω τομέα, είναι κάτι το οποίο μου προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές