Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
47 ετών 23 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Δημιουργική απασχόληση Δημοτικού Αθήνα

Ονομάζομαι Κατερινα Τσανοπουλου.Ειμαι απόφοιτος Νομικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημιου Αθηνων, με μεταπτυχιακο διπλωμα στα Οικονομικα και στο Διεθνές και Ευρωπαικο Δικαιο.Εχω δρασηριοποιηθει εντονα στον τομέα που αφορα στα παιδια προσχολικής ηλικιας και δημοτικου, με ιδιαίτερη εμφαση στη δημιουργική απασχόληση (τοσο σε παιδια με ειδικες αναγκες οσο και σε παιδια με αναγκη για απασχόληση στον ελευθερο χρονο τους).Η συνεργασια μου με διεθνεις οργανισμούς που αφορουν στην προστασια των παιδιων και η γνωση ξενων γλωσσών (με ιδιαίτερη εμφαση στη γαλλικη και γερμανική γλωσσα λογω πολυετους παραμονης μου στο εξωτερικο - Βρυξέλλες) αποτελουν θετικο προσημο για την ενασχοληση μου σε εναν τομεα που αγαπω ιδιαιτερα.Παραδιδω μαθηματα απογευματινές ωρες, στην περιοχη Αμπελόκηπων, Κολωνακιου, Κηφισιας, Νέας Κηφισιας, Νέας Ερυθραιας, Χαλανδριου, Αμαρουσιου.
Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Γιατι διαθετω γνωσεις ξενων γλωσσων, εποστημοσυνη, συνεπεια, ηθος, εμπειρια, σεβασμο και αμέριστη αγαπη και υπομονη ως προς τα παιδια.Γιατι αφοσιώνομαι στις υποχρεωσεις μου εναντι του παιδιου και δεν περιοριζομαι στη διδακτέα υλη. Και, τελος, γιατι ακολουθώ πρακτικές που αφενος μεν βοηθούν τα παιδια να οριοθετηθούν, αφετέρου δε ενισχύω και τη δημιουργική απασχοληση ωστε να λαμβάνουν μια ευχάριστη οπτική ματια σε σχεση με την μαθηση.

Επαγγελματική Εμπειρία

Ενασχοληση σε ΜΚΟ που αφορουν στη δημιουργική απασχοληση παιδιων, στη μελετη τους και σε οτι αφορα στην ευχάριστη και εποικοδομητική διαπαιδαγώγηση τους, με γνώμονα την εμπειρια, την ενσυναισθηση και την καθοδήγηση των γονεων.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η επιθυμία μου να διευρύνω τους επαγγελματικούς μου ορίζοντες, να δραστηριοποιηθώ στον τομέα που μπορω να προσφερω με μεγαλη μεταδοτικότητα και αγαπη.Η κατανοηση μου ως προς τις ανάγκες ενος παιιδου, ουσα μητερα ενος ανηλίκου τέκνου και αντιμετωπίζοντας καθημερινα τις προκλήσεις που καλουνται να φερουν εις περας τα παιδια.Αλλα κυριως για την ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης τους, της ενσυναοσθησης και της καλλιέργειας της αγαπης τους για τη μορφωση.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μεσω διαλόγου με το παιδι, προσαρμοσμένου στην ηλικια του και παιχνιδιων/ασκησεων που θα συμβάλουν στην κατανοηση των αναγκών του.Και μεσω της επικοινωνιας με τους γονεις του που γνωριζουν το παιδι τους καλυτερα απο τον καθενα.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;