Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μαργαρίτης Στέφανος

47 ετών 10 έτη διδακτικής εμπειρίας
Πληροφορική
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Πτυχίο - Πληροφορική 2024 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Μαθητές Δημοτικού

Είμαι : 

Απόφοιτος Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου ( Ε.Α.Π ) 
Κάτοχος Διδακτικής Και Παιδαγωγικής Επάρκειας Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου
Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π 


Αναλαμβάνω μαθητές Δημοτικού Γυμνασίου Λυκείου ( Πληροφορική , Μαθηματικά ) 


Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Πληροφορικής σε μαθητές Λυκείου και σε ενήλικες. 

Αναλαμβάνω υπεύθυνα την προετοιμασία μαθητών Β΄ και Γ΄ Λυκείου για τις πανελλαδικές εξετάσεις στο μάθημα Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ΑΕΠΠ). 

Αναλαμβάνω την προετοιμασία ενηλίκων για την απόκτηση της πιστοποίησης ECDL Core και ECDL Expert (Word, Excel, Internet, Powerpoint, Access)Ιδιαίτερα Μαθήματα Πληροφορικής

Αναλαμβάνω την εκπόνηση Ασκήσεων - Εργασιών 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

1. Εξειδίκευση και Εμπειρία: Διαθέτω πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία πληροφορικής και εξειδικεύομαι σε σύγχρονες τεχνολογίες και προγραμματιστικές γλώσσες.
2. Επιτυχίες και Αποτελέσματα: Οι μαθητές μου έχουν επιτύχει υψηλές βαθμολογίες σε εξετάσεις και έχουν αναπτύξει σημαντικές δεξιότητες που τους βοηθούν στην επαγγελματική τους πορεία.
3.Συνεχής Εκπαίδευση: Συνεχώς ενημερώνομαι για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της πληροφορικής και παρακολουθώ σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα για να βελτιώνω τις γνώσεις μου.
4.Προσωπική Δέσμευση: Είμαι αφοσιωμένος στην επιτυχία των μαθητών μου και προσπαθώ να δημιουργώ ένα υποστηρικτικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον μάθησης.

Επαγγελματική Εμπειρία

Περίπου 5.000 ώρες διδασκαλίας σε Δ.Ι.Ε.Κ & Ι.Ι.Ε.Κ, Κ.Δ.Β.Μ 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

1. Πάθος για τη Μάθηση: Επέλεξα τη διδασκαλία γιατί έχω πάθος για τη μάθηση και θέλω να μεταδώσω αυτή την αγάπη στους μαθητές μου. Πιστεύω ότι η εκπαίδευση είναι το κλειδί για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη."
2. Συνεχής Ανάπτυξη: Η διδασκαλία είναι ένας τομέας που μου επιτρέπει να εξελίσσομαι συνεχώς, να μαθαίνω νέες τεχνολογίες και μεθόδους και να βελτιώνω τις δεξιότητές μου.
3.Προσωπική Ικανοποίηση: Η διδασκαλία μου προσφέρει μεγάλη προσωπική ικανοποίηση, καθώς βλέπω τους μαθητές μου να προοδεύουν και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

1. Αξιολόγηση και Παρατήρηση: Ξεκινώ με την αξιολόγηση των μαθητών μέσω διαγνωστικών τεστ και παρατήρησης της συμπεριφοράς τους . Αυτό με βοηθά να κατανοήσω τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους.
2. Προσωπικές Συνεντεύξεις: Πραγματοποιώ ατομικές συναντήσεις με τους μαθητές για να συζητήσουμε τους στόχους τους, τις προτιμήσεις τους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Αυτές οι συζητήσεις μου δίνουν πολύτιμες πληροφορίες για τις ανάγκες τους.
3. Συνεργασία με Γονείς και Συναδέλφους: Συνεργάζομαι στενά με τους γονείς και τους συναδέλφους μου για να συλλέξω πληροφορίες και να διαμορφώσω μια ολοκληρωμένη εικόνα των αναγκών κάθε μαθητή.
4.Συνεχής Ανατροφοδότηση: Παρέχω και λαμβάνω συνεχή ανατροφοδότηση από τους μαθητές για να αξιολογώ την πρόοδό τους και να προσαρμόζω τη διδασκαλία μου ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές