Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αναγνώστου Μάχη

έως 30 ετών
Ειδικός Παιδαγωγός
Φιλόλογος
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Master - Ειδικός Παιδαγωγός 2018
Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Φιλόλογος 2011
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Είμαι φιλόλογος απόφοιτος της Φιλοσοφικής σχολής ΑΠΘ, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ειδική Αγωγή. Παραδίδω ιδιαίτερα σε όλα τα φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου και αναλαμβάνω την προετοιμασία υποψηφίων για τις πανελλαδικές εξετάσεις με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αναλαμβάνω επίσης την καθημερινή προετοιμασία σε μαθητές δημοτικού.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Το μάθημά μου διέπεται από αυστηρή οργάνωση και συχνές επαναλήψεις για την εμπέδωση της ύλης. Η διδακτική μου εμπειρία μου δίνει το πλεονέκτημα να λαμβάνω τις σωστές αποφάσεις για κάθε μαθητή, ώστε να αξιοποιεί το μέγιστο των δυνατοτήτων του. Ακόμη, φροντίζω να υποστηρίζω και να εμψυχώνω τους μαθητές και τις μαθήτριές μου καθόλη τη διάρκεια των μαθημάτων και στέκομαι αρωγός στην προσπάθειά τους. Η καλή επικοινωνία και συνεργασία τόσο με τον μαθητή, όσο και με τους γονείς, είναι για μένα προτεραιότητα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Εργάζομαι στον χώρο των ιδιαίτερων μαθημάτων από το 2011 και στον χώρο των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης από το 2015. Έχω αναλάβει την προετοιμασία υποψηφίων για τις πανελλαδικές εξετάσεις με επιτυχίες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Επίσης, έχω εμπειρία σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές