Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τηλεμάχου Ναυσικά

έως 30 ετών
Φιλόλογος
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πτυχίο - Φιλόλογος 2016 Επαληθευμένο
Ανοικτό Ίδρυμα εκπαίδευσης
Πιστοποίηση - Φιλολογία 2019 Επαληθευμένο
Ανοιχτό ίδρυμα εκπαίδευσης
Σεμινάριο - Φιλολογία 2017 Επαληθευμένο
Ανοικτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης
Σεμινάριο - Φιλόλογος 2017 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Είμαι Καθηγήτρια Φιλόλογος απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών, έχω διδακτική εμπειρία και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές και μαθήτριες γυμνασίου ,λυκείου καθώς και σε μαθητές δημοτικού. Επίσης έχω εμπειρία ως προς την προετοιμασία της τρίτης λυκείου για τις πανελλαδικές εξετάσεις.. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Δίνεται έμφαση στην ανάπτυξη του τρόπου σκέψης που θα επιτρέψει στον μαθητή να ανταπεξέρχεται στις ασκήσεις μόνος του.Είμαι πολύ μεθοδική στα πλαίσια των μαθημάτων μου και πάντα στόχος μου είναι η βελτίωση και εν τέλει η επιτυχία του κάθε μαθητή που αναλαμβάνω.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω έξι χρόνια διδακτική εμπειρία σε ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου (Φιλολογικά μαθήματα). Έχω αναλάβει την προετοιμασία μαθητών τρίτητς λυκείου για πανελλαδικές εξετάσεις με ιδιαίτερη επιτυχία. Έχω πραγματοποιήσει την πρακτική μου άσκηση στο Πρότυπο Πανεπιστημιακό Πειραματικό Λύκειο Πατρών έχοντας αποκομίσει πολύ καλές συστάσεις. Τέλος έχω πιστοποίηση παρακολούθησης ετήσιου e-learning  θέμα "Διδακτική Φιλολογικών μαθημάτων".

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία για μένα είναι ένα βαρύνουσας σημασίας λειτούργημα που από πολύ μικρή ήθελα να ακολουθήσω στη μετέπειτα ζωή μου. Τα κίνητρα μου είναι η ανάγκη που νιώθω να μεταμπαδεύσω τις γνώσεις που έχω αποκτήσει και η  ευχαρίστηση που έπεται με τη πρόοδο των μαθητών μου. 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές