Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεωνιδάκη Ευαγγελία

έως 30 ετών
Θεσσαλονίκη
Μαθήματα που παραδίδετε
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού

Είμαι παιδαγωγός δημοτικής εκπαίδευσης και ολοκληρώνω τώρα το μεταπτυχιακό μου πάνω στην Ειδική αγωγή και εκπαίδευση του πανεπιστημίου Λευκωσίας. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας σε παιδιά όλων των τάξεων του δημοτικού καθώς και προετοιμασία μαθημάτων επόμενης ημέρας σε καθημερινή βάση. Επίσης αναλαμβάνω ενισχυτική διδασκαλία μαθηματικών 1ης Γυμνασίου καθώς και ιδιαίτερα μαθήματα παιδιών με ΔΕΠΥ και παιδιών που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού. Δίνω μεγάλη βάση στην επικοινωνία που αναπτύσσω με τους μαθητές μου και θεωρώ πως κάθε παιδί μπορεί να εξελιχθεί αρκεί να νιώσει εμπιστοσύνη και στήριξη από τον δάσκαλο του και να βρεθεί το κατάλληλο κίνητρο γι' αυτόν.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Αγαπώ πολύ την δουλειά μου και θέλω να εξελίσσομαι διαρκώς. Ολοκληρώνω τώρα το μεταπτυχιακό μου πάνω στην Ειδική Αγωγή και παρακολουθώ κατά καιρούς διάφορα σεμινάρια που είναι σημαντικά για το αντικείμενό μου. Ευχάριστη και χαμογελαστή με μεγάλη υπομονή  στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό για το παιδί.

Επαγγελματική Εμπειρία

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα από το 2011 σε παιδιά όλων των τάξεων δημοτικού και 1ης Γυμνασίου όπως και προετοιμασία επόμενης ημέρας σε καθημερινή βάση. 

Εμπειρία 4 χρόνων σε παιδιά που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού και με ΔΕΠΥ.

Παράλληλη στήριξη κατά το έτος 2018-2019 στο 3ο Δημοτικό σχολείο Γλυφάδας.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές