Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Lefteris Sotiriou

29 ετών
Πτυχία
Cervantes
Δίπλωμα - Καθηγητής Ισπανικών 2019 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Κάτοχος πτυχίου C2 Cervantes παραδίδει μαθήματα Ισπανικών σε μαθητές, φοιτητές, ενήλικες για όλα τα επίπεδα.

Εμπειρία στην γλώσσα λόγω καθημερινής τριβής με τα ισπανικά, τακτικών ταξιδιών στην χώρα αλλά και λόγω πραγματοποίης εξάμηνου Εράσμους στην Καρθαγένη της Ισπανίας.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η λατρεία μου για την Ισπανία δεν τελειώνει ποτέ καθώς και το ενδιαφέρον μου για χρήση νέων μεθόδων και τρόπων διδασκαλίας με βάση τις ανάγκες του κάθε ατόμου, αποτελεί καθοριστικό κομμάτι του διδακτικού μου προσανατολισμού.

Επαγγελματική Εμπειρία

Πραγματοποίηση ιδιαίτερων μαθημάτων σε φοιτητές και ενήλικες όλων των ηλικιών τα προηγούμενα 6 έτη αλλά και μεταφράσεις Ελληνικά-Ισπανικά τα προηγούμενα χρόνια.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η αλληλεπίδραση με άλλα άτομα και η μετάδοση γνώσεων με κάνουν δημιουργικό και χαρούμενο συνεχώς.

Στόχος μου είναι η ευχάριστη συνήπαρξη με τους μαθητές μου, και η επίτευξη των στόχων τους στο χρονοδιάγραμμα που έχουμε θέσει.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Αξιολογόντας τον απο το πρώτο κιόλας μάθημα με στοχευμένες ερωτήσεις ,ακούγοντας τον προσεκτικά και αναλύοντας τις ανάγκες και τις ανησυχίες του διεξοδικά.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

12 Κριτικές

Έχοντας το Λευτέρη για καθηγητή για 1 χρόνο έφτασα σε ένα πολύ καλό επίπεδο ώστε να μπορέσω να δώσω για πτυχίο και κυρίως να μπορέσω να κατανοήσω στο βαθμό που ήθελα τη γλώσσα των ισπανικών.

Είναι μεταδοτικός, πολύ επικοινωνιακός και εξαιρετικός καθηγητής με αγάπη για αυτό που κάνει.

Βασίλης Λαζαρίδης

Από μικρό παιδάκι ήθελα να μάθω ισπανικά αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία για διάφορους λόγους. Τώρα που το πήρα απόφαση,  ψάχτηκα πολύ για να βρω κάποιον καθηγητή που όχι μόνο να μπορεί να διδάξει αλλά να αγαπάει να διδάσκει και να αγαπάει την Ισπανία. Βρήκα τον Λευτέρη και πραγματικά νιώθω ότι βρήκα ακριβώς τον καθηγητή που έψαχνα.  Μεταδοτικός, προσιτός, ευγενικός, ευχάριστος, πάντα διαθέσιμος για τον μαθητή του, με πολλές και χρήσιμες γνώσεις για την Ισπανία και την κουλτούρα της. Δίνει πολλή έμφαση στο προφορικό (ένα κομμάτι που είχα παντα αδυναμία και αίσθημα ντροπής) και στις εκθέσεις, βοηθώντας έτσι να μας γίνει η γλώσσα πιο οικεία και βατή.  Με έκανε να αγαπήσω τη γλώσσα ακόμη περισσότερο και να έρθω ακόμη πιο κοντά της! Είμαστε και πολύ κοντά ηλικιακά και επικοινωνούμε άριστα νομίζω. Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένη!!!

¡Muchas gracias profesor!

Ζωή

Έχοντας πτυχία ήδη σε 2 γλώσσες, και έχοντας αλλάξει αρκετους καθηγητές ξένων γλωσσών, μπορώ με απόλυτη σιγουριά να πω ότι είναι ένας από τους καλύτερους καθηγητές που μπορείτε να βρείτε για διδαδκαλία Ισπανικών και προετοιμασία πτυχίων. Συνδυάζει την γνώση με την εμπειρία και διαθέτει την επιμονή αλλά και την υπομονή για να μεταδώσει τις γνώσεις του και στον πιο ανεπίδεκτο μαθητή (πχ εμένα χαχαχα). Σε προετοιμάζει άριστα για τις εξετάσεις, φροντίζοντας ταυτόχρονα την μείωση του άγχους σου. Σε κάνει να αγαπήσεις την γλώσσα όσο και την ισπανική κουλτούρα γενικότερα.

Ευχαριστούμε ειλικρινά για όλη την αφισίωση και την βοήθεια που μας προσφέρεις! 

Μαρία