Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ψιλλός Κωνσταντίνος

24 ετών 6 έτη διδακτικής εμπειρίας
Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργών ΕΜΠ
MSc Υπολογιστικής Μηχανικής (Σχολή Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ)
Νέο Ψυχικό Αθήνα
Πτυχία
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Πτυχίο - Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργών ΕΜΠ 2022 Επαληθευμένο
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Master - MSc Υπολογιστικής Μηχανικής (Σχολή Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ)
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Αναζητάτε ποιοτική εκπαίδευση στα Μαθηματικά, τη Φυσική ή τη Χημεία; 

Είμαι πτυχιούχος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με 6 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία μαθημάτων τόσο σε φροντιστήριο όσο και σε ιδιαίτερα μαθήματα. Έχω συνεργαστεί με μαθητές όλων των ηλικιών, από το Δημοτικό μέχρι και το Λύκειο, και έχω βοηθήσει μαθητές του Κολλεγίου Αθηνών και του Αρσακείου Εκάλης να επιτύχουν τους στόχους τους. Επιπλέον, έχω διδάξει φοιτητές από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Με γνώση και εμπειρία, προσαρμόζω τη διδασκαλία στις ανάγκες κάθε μαθητή, εξασφαλίζοντας την επιτυχία του.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Προσφέρω μια ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη εκπαιδευτική εμπειρία. Παρέχω δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό, προσομοιώσεις εξετάσεων και τεστ, ενώ διαμορφώνω το μάθημα σύμφωνα με τις δυνατότητες και τις αδυναμίες κάθε μαθητή. Με συνέπεια και υπευθυνότητα, δημιουργώ τις βάσεις για τη συγκρότηση και την επιτυχία του μαθητή. Επιπλέον, το νεαρό της ηλικίας μου επιτρέπει μια άμεση επικοινωνία, ενθαρρύνοντας τους μαθητές να συζητούν ελεύθερα τις ανησυχίες τους. Η ενασχόλησή μου ως ερευνητής στο ΕΜΠ δείχνει την προσήλωσή μου στην αριστεία, κάτι που φέρνω και στη διδασκαλία μου.

Επαγγελματική Εμπειρία

Στην επαγγελματική μου πορεία, εργάζομαι ως ερευνητής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στο Εργαστήριο Μεταλλουργίας της Σχολής Μεταλλειολόγων-Μεταλλουργών Μηχανικών, συμμετέχοντας σε ερευνητικό πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Η έρευνά μου εστιάζεται στον προσδιορισμό των ιδιοτήτων μεταφοράς εντός του κρυολιθικού λουτρού, το οποίο αποτελεί σημαντική διαδικασία στην παραγωγή αλουμινίου, και πραγματοποιείται μέσω προσομοιώσεων Μοριακής Δυναμικής. 

Επιπλέον, είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής στο Διατμηματικό Πρόγραμμα της Υπολογιστικής Μηχανικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με συντονίζουσα σχολή τους Χημικούς Μηχανικούς ΕΜΠ. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων στον τομέα της υπολογιστικής ρευστομηχανικής, προσφέροντάς μου ισχυρή επιστημονική βάση και δεξιότητες.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Έχω επιλέξει να ασχοληθώ με την εκπαίδευση λόγω της βαθιάς μου αγάπης για τα Μαθηματικά, τη Φυσική και τη Χημεία. Ως μαθητής, είχα συναντήσει πολλές φορές καθηγητές που δεν μπορούσαν να εξηγήσουν με σαφήνεια και απλότητα τη σχολική ύλη. Αυτό με ώθησε να αποφασίσω πως, αν ασχολιόμουν ποτέ με τη διδασκαλία, θα έδινα προτεραιότητα στην κατανόηση και την ακρίβεια. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους μαθητές να κατανοούν με ευκολία όσα πρέπει να γνωρίζουν στα πλαίσια της σχολικής ύλης, μετατρέποντας τη μάθηση σε μια θετική και αποτελεσματική εμπειρία.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές