Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μουζακη Σοφία

23 ετών 6 έτη διδακτικής εμπειρίας
Περιστέρι [Δυτικός Τομέας Αθηνών, Κεντρικός Τομέας Αθηνών, Πειραιάς]
Πτυχία
Université Paris - Sorbonne
Πιστοποίηση - Sorbonne C2 2017 Επαληθευμένο
University of Michigan
Πιστοποίηση - Proficiency 2022 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές
Επαγγελματίες

Παραδίδω, σε ενήλικες και παιδία, μαθήματα μουσικής (ακορντεόν, θεωρία μουσικής, φωνητικής και ορθοφωνίας), ξένων γλωσσών (γαλλικά, αγγλικά) και μαθήματα σχολείου σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου. 

  •  Ακορντεόν
  • Θεωρητικά μαθήματα μουσικής (θεωρία, αρμονία, σολφέζ) 
  • Μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας 

Παραδίδω μαθήματα ξένων γλωσσών έχοντας άριστη γνώση γαλλικών (Sorbonne C2) και αγγλικών (C2).

Αναλαμβάνω παιδιά για να τα βοηθήσω στα μαθήματα του σχολείου (θετικές και θεωρητικές επιστήμες) σε τάξεις δημοτικού και γυμνασίου.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Στόχος μου είναι να κάνω τους μαθητές που αναλαμβάνω να αγαπήσουν το αντικείμενο που διδάσκω και να το γνωρίσουν πραγματικά και σε βάθος. Ταυτόχρονα αγαπώ πολύ τα παιδιά και θέλω να βλέπουν με αγάπη την εκπαιδευτική διαδικασία και να τα βοηθήσω στις σχολικές τους υποχρεώσεις. 

Οι ενήλικες με τους οποίους έχω συνεργαστεί έχουν επιλέξει συνειδητά να μάθουν κάτι καινούριο (είτε μουσική είτε μία ξένη γλώσσα) και είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις πως η γνώση δεν σταματά στο σχολείο αλλά υπάρχει και αναπτύσσεται όσο εξελισσόμαστε. 

Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα από το 2019 που μπήκα στο πανεπιστήμιο, έχω δουλέψει με άτομα πολλών ηλικιών για μαθήματα σχολείου, ξένων γλωσσών και μουσικής και μπορώ να πω πως έχω μία σημαντική εμπειρία και προσαρμοστικότητα, καθώς έχω αναλάβει πολλές διαφορετικές περιπτώσεις, επιλογές και ηλικίες. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Είμαι κάτοχος Διπλώματος μονωδίας (κλασικού τραγουδιού) από το Εθνικό Ωδείο Αθηνών (άριστα παμψηφεί, αριστείο εξαιρετικής επίδοσης και α' βραβείο), Πτυχίου Ειδικού Αρμονίας και Ακορντεόν. Διδάσκω ακορντεόν σε Ωδείο και σε ιδιαίτερα μαθήματα από το 2019 και έχω εργαστεί ως καθηγήτρια θεωρητικών για προετοιμασία υποψηφίων του τμήματος μουσικολογίας. 

Εργάζομαι ως καθηγήτρια αγγλικών και γαλλικών σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών από το 2019 έως σήμερα και ως δασκάλα σε ιδιαίτερα μαθήματα, σε παιδιά και ενήλικες όλων των επιπέδων. 

Αναλαμβάνω μαθητές γυμνασίου και δημοτικού για μαθήματα θετικών σπουδών (βιολογία, χημεία, μαθηματικά και φυσική) από το 2020.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Προσπαθώ να κάνω επάγγελμα όσα αγαπώ και με γεμίζουν. Επέλεξα την διδασκαλία ώστε να μεταφέρω τις γνώσεις και την αγάπη μου γύρω από την τέχνη της μουσικής και σε άλλους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με αυτήν σαν χόμπι ή επαγγελματικά. Ακόμη, αγαπώ πολύ τις ξένες γλώσσες και το θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό για κάποιον να μπορεί να επικοινωνήσει με άλλους λαούς και να γνωρίσει μέσω της γλώσσας έναν ξένο πολιτισμό. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Με τη συζήτηση, την εμπιστοσύνη, το ενδιαφέρον και φυσικά, αν μιλάμε για παιδιά, με τη στήριξη των γονέων. Οι εκπαιδευτικές ανάγκες φαίνονται από την πρώτη επαφή και στα αρχικά μαθήματα στα οποία καταλαβαίνει ο δάσκαλος τί χρειάζεται ο κάθε μαθητής, και βάσει των στόχων του και του επιπέδου του,  προσαρμόζεται ανάλογα και η ύλη των μαθημάτων.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

4 Κριτικές

Η Σοφία είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, πολυτάλαντος και με πολλή αγάπη για τα αντικείμενα που διδάσκει. Μαζί της έκανα μαθήματα Γαλλικών για το επίπεδο Β1 ενώ αποφάσισα να ξεκινήσω ακορντεόν από το μηδέν! Παρέχοντας μου την κατάλληλη καθοδήγηση και πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό έφτασα γρήγορα στο επίπεδο που επιθυμούσα σε Γαλλικά και μουσική! Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!

Σάββα Αλίκη

Η Σοφία, τόσο νέα κι όμως τόσο υπεύθυνη και αφοσιωμένη σε αυτό που κάνει. Έδινα πανελλήνιες φέτος και η Σοφία με ανέλαβε στα ειδικά μαθήματα. Αρμονία και ακουστικά. Μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα που συνεργαστήκαμε καταφέραμε να αυξήσουμε την επίδοση μου. Η Σοφία πίστεψε σε εμένα και με επιμονή μου έμαθε πολλά. Εν τέλη κατάφερα να περάσω με μεγάλη επιτυχία στην πρώτη μου επιλογή. Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Μια μεγάλη νίκη για εμένα και για τη Σοφία!! Είχαμε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν και γνώριζα πόσο μεταδοτική είναι και πως μαζί θα καταφέρναμε κάτι που είχε αρχίσει να μου φαίνεται τόσο μακρινό.. 

Αυτό που την κάνει ξεχωριστή είναι η στήριξη και η αγάπη της προς τον μαθητή.

Ειμαι ευγνώμων!

Θεοδώρα Σταγκοπούλου

Η Σοφία είναι καταπληκτική δασκάλα με απίστευτη μεταδοτικότητα, πολλές γνώσεις και πολύ μεράκι! Καταφέρνει να διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον του μαθητή και ενθαρρύνει την πρόοδο. Μετά από δύο χρόνια μαθημάτων έχω να πω ότι έμεινα πλήρως ικανοποιημένη!

Γεωργιάδου Αναστασία