Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πιρπιρή Μαρία

έως 20 ετών
Αλεξανδρούπολη
Μαθήματα που παραδίδετε
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου

Τελειόφοιτη φοιτήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης ΔΠΘ παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού. Δυνατότητα μαθημάτων δια ζώσης ή εξ αποστάσεως μέσω skype.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είμαι οργανωτική, συνεπής και πολύ υπομονετική, χαρακτηριστικό απαραίτητο όταν πρόκειται για μικρές ηλικίες, όπως αυτές του δημοτικού.Για την διδασκαλίε ενός μαθήματος χρησιμοποιώ μία ποικιλία μεθόδων ώστε το μάθημα να γίνεται διαδραστικό και να μιάζει με παιχνίδι. Άλλωστε έχει αποδειχθεί οτι τα παιδιά μαθαίνουν καλύτερα όταν διασκεδάζουν κατά την διάρκεια της διδασκαλίας. Οι γνώσεις παιδικής ψυχολογίας που έχω αποκτήσει κατά την διάρκεια των σπουδών μου, μου έχουν δώσει την ικανότητα να μπορώ να αντιλαμβάνομαι τις διάφορες συμπεριφορές των παιδιών και να τις διαχειρίζομαι με την ενδεδειγμένη μέθοδο.

Επαγγελματική Εμπειρία

Τα τελευταία 3 χρόνια παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού όλων των τάξεων καθώς και σε μαθητές της πρώτης τάξης του Γυμνασίου. Επιπλέον, από το 2019 διδάσκω εθελοντικά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Προκειμένου να κατανοήσω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή, προβαίνω σε μία πρώτη συνάντηση στην οποία ζητώ από τον μαθητή να μου απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις/ασκήσεις γραπτά ή προφορικά, οι οποίες αφορούν στην ύλη του περασμένου σχολικού έτους.Οι ερωτήσεις είναι διαμορφομένες με τέτοιον τρόπο ώστε να κατανοήσω το γνωστικού προφίλ του μαθητή. Με γνώμονο την πρώτη συνάντηση οργανώνω και σχεδιάζω όλα τα επόμενα μαθήματα τα οποία είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε μαθητή.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές