Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ταχμαζίδου Ανθή

έως 30 ετών
Φιλολογία
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.)
Πτυχίο - Φιλολογία
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης(Α.Π.Θ.), με ειδίκευση στη Γλωσσολογία,με εμπειρία σε κατ'οίκον διδασκαλία και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Έκθεσης και Νεοελληνικής Γλώσσας, Αρχαίων Ελληνικών, Νεοελληνικής Λογοτεχνίας, Ιστορίας και Λατινικών σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Αναλαμβάνω επίσης την καθημερινή μελέτη μαθητών δημοτικού. Παρέχονται δωρεάν σημειώσεις και υποστηρικτικό υλικό εκμάθησης προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Με διακρίνει υπευθυνότητα, συνέπεια αλλά και αστείρευτη όρεξη για συνεργασία με τους μαθητές μου. Θεωρώ πως η διδασκαλία οφείλει να μεταλαμπαδεύει γνώσεις, οφείλει όμως να συντελεί και στην υγιή ανάπτυξη της προσωπικότητας του μαθητή.

Επαγγελματική Εμπειρία

Εμπειρία στην κατ'οίκον διδασκαλία

  • Επιτυχία των μαθητών στις προαγωγικές εξετάσεις
Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Αγαπώ ιδιαίτερα την επιστήμη μου καθώς και τα παιδιά και στόχος μου είναι η μεθοδική καθοδήγηση των παιδιών σε συνεννόηση πάντα με τους γονείς ώστε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή πρόοδο  των μαθητών. Επιθυμώ να εξελίσσομαι και να ενημερώνομαι συνεχώς πάνω στο αντικείμενό μου ώστε να μπορώ να προσφέρω στους μαθητές μου τις καλύτερες συνθήκες μάθησης.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές