Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Saposnicova Ludmila

άνω των 60 ετών
facultatea de limba si literatura romana
Κερατσινι
Πτυχία
University of MC St. Petersburg
Πτυχίο - facultatea de limba si literatura romana 2000 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδω μαθήματα ρουμανικης γλώσσας για όλα τα επίπεδα και όλες τις ανάγκες. Δραστηριοποιουμε στον χώρο ξενόγλωσσης εκπαίδευσης εδώ και 10 χρόνια. Προσφέρεται προσαρμοσμενο υλικό για όλες τις εξετάσεις και επαγγελματικούς σκοπούς. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η πολυετής μου εμπειρία στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση κάνει τα διαδικτυακά μας μαθήματα ευέλικτα και άκρως αποδοτικά. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Παραδίδω ρουμανικη γλωσσα. 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

14 Κριτικές

Η κ. Λουντμίλα είναι μια εξαιρετική καθηγήτρια. Κάνουμε μαθήματα εδώ και 3 χρόνια και δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο. Καθηγήτρια με κατανόηση και μεταδοτικότητα . Μου μένει 1 έτος ρουμανικών και έχω μέσο όρο πάνω από 8 , μόνο με τα μαθήματα μαζί της κι ελάχιστο διάβασμα από μόνος μου στο σπίτι . Την συστήνω για μαθήματα ανεπιφύλακτα και χωρίς δεύτερη σκέψη . 

Ταμβάκης Παναγιώτης

Η κυρία Ludmila είναι μια καθηγήτρια με εμπειρία,καλή επικοινωνία και πάνω από όλα κατανόηση. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ με τη ρουμανική γλώσσα και έχω καταφέρει με αυτό τον τρόπο να περάσω τα μαθήματα της σχολής. Εξηγεί τα πάντα πολύ καλά και όσες φορές χρειαστεί ακόμα και αν τα έχει πει δέκα φορές. Έχει καλό και στοχευμένο υλικό και γενικότερα κάνει πολύ καλή δουλειά!

Δεληγιαννη Νικολ

Η διδασκαλία της Ρουμανικής γλώσσας από την κυρία Ludmila είναι πραγματικά εξαιρετική και αξίζει κάθε έπαινο. Η αφοσίωση, η υπομονή και η δημιουργικότητά της κάνουν την εκμάθηση όχι μόνο αποδοτική αλλά και ευχάριστη. Με την αγάπη της για τη γλώσσα και τη διδασκαλία, καταφέρνει να εμπνέει όλους τους μαθητές και να τους παρακινεί να βελτιώνονται συνεχώς. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί είναι σύγχρονες και αποτελεσματικές, ενώ η προσέγγισή της συμβάλλει σημαντικά στην κατανόηση και την ανάπτυξη των γλωσσικών δεξιοτήτων. Η αλληλεπίδραση και η επικοινωνία που καλλιεργεί δημιουργούν ένα θετικό και υποστηρικτικό περιβάλλον μάθησης. Με την βοήθεια της έχω δει τεράστια διαφορά στις γνώσεις μου, έχω καλύψει κενά του πανεπιστημίου και έχω αγαπήσει την γλώσσα. Για την κυρία Ludmila ο κάθε μαθητής είναι ξεχωριστός και αποκτά μια θέση στην καρδιά της. Εγώ την ευχαριστώ θερμά για όσα μου πρόσφερε και για όσα θα συνεχίζει να προσφέρει και σε εμένα και σε όσους ενδιαφέρονται να διδαχθούν!

Μαριλένα